Grožio ikonos susirinko po vienu stogu | kl.lt

GROŽIO IKONOS SUSIRINKO PO VIENU STOGU

  • 2

„Grožio galia egzistuoja – tik apsižvalgykite, vien šioje salėje tiek gražių, talentingų, stiprių moterų“, - sveikinimo kalboje teigė „Grožio galia“ knygos autorė Olga Wiseman.  Ji trečiadienio vakarą, prabangiame „Stiklių“ viešbutyje, pristatė grožio, estetikos ir stiliaus knygą. Jos modeliais tapo ir vakaro iniciatorės pasveikinti atvyko, garsios Lietuvos pramogų, sporto, meno ir verslo moterys.

„Sunku patikėti, jog tokį kelią teko nueiti iki šios dienos, kuomet knyga išvys pasaulį. Naiviai tikėjausi, kad šis darbas bus nesunkus ir lengvai įveikiamas. Anaiptol – pusantrų metų, tiek prireikė, kad šiandien su pasididžiavimu pristatyčiau jums savo „Grožio galią“. Teko dirbti su nuostabiais žmonėmis, įkvepiančiomis damomis, puikia komanda. Tad tikiuosi, jog geras rezultatas pasiektas. Įdėjome visą savo širdį, visą savo patirtį, visas žinias – tik atvertę knygą ir palietę  pirmuosius jos puslapius galėsite tai įvertinti. Dėkoju visiems, kas palaikėte ir kas mane įkvepiate. Jūsų dėka gimsta knygos“, - šypsojosi Olga.

Paklausta apie grožio sampratą, moteris šypteli: „Visi skirtingi, visi gražūs. Tą knygoje ir norėjau pademonstruoti – skirtingą, netradicinį, kitokį ir įvairiapusį grožį. Žymios Lietuvos aktorės, dainininkės, modeliai, sportininkės – visos jos išskirtinių bruožų, ne vienodos. Jų ne tik išorė skirtinga, bet ir pomėgiai, darbai, amžius. Tas pats grožio suvokimas – kitoks. Džiaugiuosi, kad pavyko suburti tokias ikonas, tokias moteris, kurios yra žavios ne tik savo išore, bet ir nuostabiu vidumi. O grožis – tai nemari sąvoka, tik kiekvienu laikotarpiu kinta su tuo metu vyraujančia mados tendencija. Tą patys galėsite išvysti paėmę knygą į rankas“, - teigė autorė.

Knygos modeliais ir iškilmingo vakaro dalyvėmis tapo skirtingų specialybių, išsilavinimo ir amžiaus moterys. Tarp  jų – aktorė Gražina Baikštytė, operos solistė Dovilė Kazonaitė-Gadliauskienė, dainininkė ir vaikų „Eurovizijos“ 3-iosios vietos laimėtoja Eglė Jurgaitytė, sportinių šokių klubo „Žuvėdra“ šokėja ir jogos instruktorė Milana Jašinskytė, „Mis Lietuva 2010“ ir grimo dėstytoja Gritė Maruškevičiūtė-Tamošiūnė, stilistė Asta Valentaitė, modeliai Simona Starkutė, Gerda Štelemėkaitė, karate meistrė Margarita Čiuplytė, dainininkė Saulenė Chlevickaitė-Survilienė, vestuvių planuotoja Laura Vagonė, poetė, dainininkė Indrė Valantinaitė, laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ir kitos.

„Stikliuose“ vykusio šventinio vakaro metu autorė priėmė visų susirinkusiųjų sveikinimus, tarė padėkos kalbą.  Vakaro programoje skambėjo prancūziški kūriniai, kuriuos atliko operos solistė Dovilė Kazonaitė-Gadliauskienė, buvo vaišinamasi šampanu ,,Ayala’’.

Knyga „Grožio galia“ jau šį mėnesį atsidurs Lietuvos knygynų lentynose.

GALERIJA

  • Grožio ikonos susirinko po vienu stogu
  • Grožio ikonos susirinko po vienu stogu
  • Grožio ikonos susirinko po vienu stogu
  • Grožio ikonos susirinko po vienu stogu
  • Grožio ikonos susirinko po vienu stogu
  • Grožio ikonos susirinko po vienu stogu
  • Grožio ikonos susirinko po vienu stogu
  • Grožio ikonos susirinko po vienu stogu
  • Grožio ikonos susirinko po vienu stogu
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ona

Peržiūrėjau,bet grožio nepamačiau.Eilinės moterėlės,tik blizgučiais apsirėdžiusios.

Algis

Tustybiu muge.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS