Informacija apie atostogas - parodoje | kl.lt

INFORMACIJA APIE ATOSTOGAS - PARODOJE

  • 0

Šį savaitgalį Vilniuje, parodų centre „Litexpo“,  vykstanti tarptautinė turizmo, laisvalaikio ir sporto paroda „Adventur“ ir toliau domina lankytojus.

Sekmadienį po pietų čia renkasi kovų mėgėjai. Rūmuose vyksta “Fight Academy“  taurės varžybos – atviro ringo Muai Thai kovos.

Taip pat lankytojai galės sužinoti, kaip stiprinti sveikatą ir gyventi sveikai. Žengti tokį žingsnį  padės sveikuolių mokykla. Bus pristatomos įvairios sveikuolių stovyklos, organizuojamos visoje Lietuvoje. Bus galima  supažindinti ir su ajurvedos pagrindais, ajurvediniais masažais bei jų nauda žmogaus sveikatai. Bus pristatomos Ajurvedos centro „SPA Shanti“ organizuojamos vasaros šeimų stovyklos.

Norintys aktyviai ir įdomiai praleisti laisvalaikį sužinos ne tik apie nujas keliones, bet ir apie puikias pramogas su snieglentėmis, apie naujas galimybes pažvelgti į Lietuvą iš paukščio skrydžio.

Parodoje dalyvauja daugiau kaip 140 dalyvių iš Lietuvos ir užsienio: Baltarusijos, Čekijos, Slovakijos, Estijos, Indonezijos, Irano, Italijos, Jungtinių Arabų Emyratų, Kinijos, Kroatijos, Latvijos, Lenkijos, Rumunijos, Tailando, Tuniso.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS