Kirtimuose – muzikinė iškyla ir vinilinių plokštelių turgus | kl.lt

KIRTIMUOSE – MUZIKINĖ IŠKYLA IR VINILINIŲ PLOKŠTELIŲ TURGUS

  • 0

Šiandien nuo 18 val. Kirtimų kultūros centro kieme bus surengta išskirtinė muzikinė iškyla. Jo metu laukia ne tik gyvos muzikos koncertas, bet ir plokštelių turgus.

Pasak Kirtimų kultūros centro renginių organizatoriaus Pauliaus Burako, renginys išsiskirs jaukia atmosfera ir subtiliu muzikiniu skoniu. ,,Pradėsime renginį su traškiais plokštelių garsais ir turgeliu. Plokštelėmis prekiaus vinilo kultūros puoselėtojai ir didžėjai Deneez, Dideli kompaktai, TOkyO TriO, Radijukas ir kiti.

21.00 val. koncertą pradės vis dar jaunas roko duetas iš Vilniaus – „Karšti klijai“, pernai metais debiutavę Kirtimų kultūros centro scenoje ir sužavėję publiką savo ironiškai nuoširdžiais tekstais. Tiesa, jie teigia, jog jų grupėje bliuzas yra kaip keiksmažodis, ir šis teiginys intriguoja, žinant, jog po jų gros britai „Preacher and the Bear“. Prisistatantys kaip super bliuzo grupė, jie groja rankomis, kojomis, dantimis ir barzdomis bei nepalieka abejingų. „Preacher and the Bear“ – tai sraunus XXI amžiaus elektrinis bliuzas, laisvas ritmas, sielą judinantis rokenrolas, bugi-vugi ir aleliuja“, – pasakoja P. Burakas.

Iškylos dalyviai raginami neužmiršti su savimi turėti ir skanių užkandžių – renginio metu ne tik bus galima pasinaudoti kepsnine, bet ir patogiai įsitaisyti ant dekių. Esant lietingam orui, lankytojai galės pasislėpti po specialiais skėčiais.

Muzikinė iškyla yra nemokamas renginys. Į Dariaus ir Girėno g. 69 esantį Kirtimų kultūros centrą atvykti galite 1, 2, 4, 88, 3G autobusais, išlipti reikia F. Vaitkaus arba Dariaus ir Girėno stotelėse (prie posūkio į oro uostą), o paskutiniai autobusai grįžta į centrą net išmušus vidurnakčiui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS