Vilniaus knygų mugėje – ir Kauno fotografijos galerija | kl.lt

VILNIAUS KNYGŲ MUGĖJE – IR KAUNO FOTOGRAFIJOS GALERIJA

  • 1

Vasario 24 d.–27 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius) vyks 22-oji Vilniaus knygų mugė. Po dviejų metų pertraukos sugrįžtanti mugė, tema „Vaizdas kaip tekstas“, kvies į pažintį su įvairiais Lietuvos ir užsienio knygų leidėjais, rašytojais, dizaineriais. Mugę lydės knygos meno parodos, pokalbiai, diskusijos, knygų pristatymai, koncertai ir įvairūs kiti renginiai.

5-ojoje mugės salėje, skirtoje grožinei ir specializuotai literatūrai, bus galima susipažinti su Kauno fotografijos galerijos leidžiamomis knygomis. Tarp jų ir Indrės Šerpytytės „(1944–1991). Former NKVD – MVD – MGB – KGB Buildings / Buvę NKVD – MVD – MGB – KGB pastatai“, kuriai dizainą kūrusi Inga Navickaitė-Drąsutė 30-ąjame Knygos meno konkurse pelnė pagrindinę metų premiją. Taip pat ir „Joan Fontcuberta: Istorijos krizė“, Algimanto Kunčiaus „Prie jūros: Palanga 1965–2015“, Romualdo Augūno „Keliautojo užrašai“ ir kitomis pastaraisiais metais galerijos išleistomis knygomis.

Kauno fotografijos galerija savo leidžiamas knygas pristatys A14 stende, priešais „Rašytojų kampą“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

lankytojas2

.../////...........................per knygu muge Litexpo pasisaugokite Ekskomisarų biuro apsauginio Giedriaus Markevičiaus, nes šitas kalėjime sedėjes padugnė banditas visada buna girtas darbe, jis grasino mane nužudyti jeigu pastatisiu mašiną ne vietoje per knygų mugę Litexpo 2020 02 25d., stumdė mane, ir mašinos durelėmis sužalojo man koją... jo pavaldinys Valentinas Gauba taip pat buvo girtas prie Litexpo rūmų 2020 02 25d. ir man grasino susidorojimu... pranešus apie tai Litexpo vadovams, rinkodaros skyriaus vadovė Inga Jurčienė ir direktorius Justinas Bortkevičius stojo ginti savo girtų banditų apsaugininkų iš Ekskomisarų biuro...taip pat pranešus apie tai Ekskomisaru biurui - jo vadovas Vytautas Labeckas irgi puolė ginti savo padugnių apsaugininkų...... labai apgailėtinas Litexpo ir Ekskomisaru biuro vadovų elgesys, niekam nerekomenduoju lankytis Litexpo parodose ir mugėse ir niekam nerekomenduoju turėti reikalų su banditais iš Ekskomisarų biuro......................

SUSIJUSIOS NAUJIENOS