Vilniaus senamiestyje – šokių pamokos po vasaros dangumi | kl.lt

VILNIAUS SENAMIESTYJE – ŠOKIŲ PAMOKOS PO VASAROS DANGUMI

  • 0

Šokis – nuostabus būdas pažinti savo ir kitų žmonių vidinį grožį. Tai unikali savigydos priemonė: nuoširdus būdas bendrauti bei atsiverti šalia esančiam, juo pasitikėti taip stipriai, kad norėtųsi kartu kurti.

Jau ketverius metus, šalia reguliarių šokių pamokų, savigydos studija „SOULS” organizuoja bendravimo šokiu vakarus „Šviesos Blyksniai. Šilti vakarai”, kuriuose pramokti judėti gali kiekvienas – vakaruose telpa ir jaukios iki valandos trukmės pažintinės įvairių šokių pamokos visiems.

„Lietuvoje Bendravimo Šokis paplito nuo 2009 metų. Atkeliavus jaukiems ir širdį šildantiems dominikietiškai Bachatai ir afrikietiškai Kizombai. Nuo tada pamažu pradėta šokti širdimi. Ne publikai, o sau ir savo partneriui. Nuo tada mes „gydomės ir gydome“ šokiu. Pirmiausia – sielą. Tad taip ir vadinamės – SOULS. Čia mes esame pabusti ir pabudinti kitus sapnuotojus. Pabudinti sąmoningam gyvenimui“, – pasakoja Giedrė ir Šarūnas Kondratai, savigydos studijos „SOULS“ įkūrėjai.

Išskirtinės idėjos iniciatorių teigimu, vasarą šis projektas tampa itin prasmingas – šokama kvepiančių K. Sirvydo skvero liepų paunksmėje, akompanuojant vietiniams giesmininkams. Gamtos dalis sukuria išskirtinę jaukumo ir gyvo buvimo bei dalinimosi širdimi oazę visiems čia užsukantiems. O jų sulaukiama tikrai įvairių – nuo šokių mylėtojų, šeimų su mažamečiais vaikais iki užsieniečių grupių.

„Šviesios Blyksnių. Šiltų Vakarų“ šokių pamokos po vasaros dangumi, esant palankiam orui, vyks ketvirtadieniais nuo 19 val. iki 22 val. K. Sirvydo skvere, Vilniuje.

GALERIJA

  • Vilniaus senamiestyje – šokių pamokos po vasaros dangumi
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS