Vilniuje skelbiamas papildomas „Cirque du Soleil“ šou | kl.lt

VILNIUJE SKELBIAMAS PAPILDOMAS „CIRQUE DU SOLEIL“ ŠOU

  • 0

Vienas naujausių ir techniškai sudėtingiausių keliaujančių „Cirque du Soleil“ šou „TORUK – The First Flight“, kurį įkvėpė Jameso Camerono filmas „Įsikūnijimas“ (angl. „Avatar“), sulaukė didžiulio lietuvių susidomėjimo. Nuo penktadienio, kuomet prasidėjo vieša prekyba, bilietai į kitų metų gegužę Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančius pasirodymus graibstomi žaibišku greičiu, tad organizatoriai skelbia papildomą pasirodymą.

Dar praėjusią savaitę buvo paskelbta, kad „TORUK – The First Flight“ sostinės „Siemens“ arenoje bus rodomas 2019 m. gegužės 24–26 d. Papildomas šou vyks diena anksčiau, gegužės 23-ąją.

„Pagal duomenis, kuriuos šiuo metu turime, galiu pasakyti, kad „TORUK – The First Flight“ yra ne tik techniškai sudėtingiausias, bet ir populiariausias iš visų keturių Lietuvoje jau viešėjusių „Crique du Soleil“ šou. Todėl džiaugiamės, kad „Cirque du Soleil“ atstovai neliko abejingi šalies gyventojų troškimui pamatyti šou ir, esant poreikiui, numatė papildomo šou galimybę. Jų, kaip ir mūsų, tikslas toks pat – kad „TORUK – The First Flight“ magija ir grožis paliestų kuo daugiau žmonių“, – sako „Seven Live“ vadovas Tomas Inčikas.

Nors „Siemens“ arenoje „TORUK – The First Flight“ bus parodytas keletą kartų, „Cirque du Soleil“ pasirodymai ypatingi tuo, kad vienu metu šou stebėti gali palyginti nedaug žiūrovų. Taip siekiama, kad bet kurioje arenos vietoje sėdintis žiūrovas būtų gero matomumo zonoje ir galėtų mėgautis reginiu. Be to, didelę arenos erdvės dalį užims sudėtinga milžiniška „TORUK – The First Flight“ scena, ekranai, dekoracijos, maketai ir artistų pasirodymams naudojami unikalūs įrenginiai.

Nors „Cirque du Soleil“ yra vadinamas suaugusiųjų cirkų ir iki šiol visi Lietuvoje rodyti šio kūrėjo šou – „Saltimbanco“, „Alegria“, „Quidam“ ir „Varekai“ – buvo labiau orientuoti būtent į suaugusiuosius, „TORUK – The First Flight“ vienodai įtraukia ir didelius, ir mažus. „Jei anksčiau tėvai jaudinosi, kad galbūt jų vaikui bus sunku ramiai išsėdėti kelias valandas, tai galiu drąsiai pasakyti, kad „TORUK – The First Flight“ bus turbūt pirmasis renginys jų gyvenime, kurį susižavėjimo kupinomis akimis ir atvipusiais žandikauliais nuo pirmos iki paskutinės sekundės stebės ir vaikai, ir jų tėvai“, – įsitikinęs T. Inčikas.

Kadangi „TORUK – The First Flight“ – tai visai šeimai skirtas „Cirque du Soleil“ šou, pasirodymams Lietuvoje buvo sukurtas specialus šeimos bilietų paketas, kuris keturių asmenų šeimai (du tėvai ir du vaikai iki 16 metų amžiaus) suteikia galimybę sutaupyti penktadalį visų bilietų kainos. Bilietus platina „Tiketa“.

GALERIJA

  • Vilniuje skelbiamas papildomas „Cirque du Soleil“ šou
  • Vilniuje skelbiamas papildomas „Cirque du Soleil“ šou
  • Vilniuje skelbiamas papildomas „Cirque du Soleil“ šou
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS