Apeliacinis teismas gavo „Vilniaus nacionalinio stadiono“ skundą | kl.lt

APELIACINIS TEISMAS GAVO „VILNIAUS NACIONALINIO STADIONO“ SKUNDĄ

Lietuvos apeliacinis teismas gavo įmonės „Vilniaus nacionalinis stadionas” skundą dėl Vilniaus apygardos teismo sprendimo stadiono byloje, Eltą informavo Apeliacinis teismas.

„Sprendimas apeliacinės instancijos teisme turi būti priimtas ne vėliau kaip per 45 dienas nuo bylos gavimo teisme dienos”, - Eltai teigė Apeliacinio teismo atstovė Vilma Budėnienė.

ELTA primena, kad kovo pabaigoje Vilniaus miesto savivaldybės administracija paskelbė, kad Vilniaus apygardos teismas atmetė „Vilniaus nacionalinio stadiono" ieškinį, kuriuo ji ginčijo esą neteisėtą pašalinimą iš nacionalinio stadiono statybų konkurso, ir priteisė savivaldybei 8 tūkst. eurų bylinėjimosi išlaidų.

Vėliau „Vilniaus nacionalinis stadionas" pranešė, kad teismo sprendimą skųs.

Vasarį Vilniaus miesto taryba pritarė Šeškinės daugiafunkcio komplekso koncesijos sutarčiai - Nacionalinio stadiono ir dar 15 kitų sporto objektų ant Šeškinės kalvų projektui.

Šiuo metu derybos dėl stadiono statybos koncesijos vyksta su įmone „Axis Industries". Koncesijos sutartis su privačiu investuotoju bus sudaryta 25 metams, skelbė savivaldybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tai

tas durnių laivas vis dar plaukia?Kada galų gale valdžia imsis proto ir pradės dirbti.Šitiek metų terliojasi su tuo stadionu,matyt kažkam nubyra gari pinigai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS