Atidaroma stilingų dovanų erdvė – Kalėdinis dizaino skveras | kl.lt

ATIDAROMA STILINGŲ DOVANŲ ERDVĖ – KALĖDINIS DIZAINO SKVERAS

  • 0

Gruodžio 17-ąją į sostinės Vinco Kudirkos aikštę vėl sugrįš Kalėdinis dizaino skveras ir veiks iki pat gruodžio 22 d.

Jau  ketvirtą gruodį į dizaino skverą susirenka daugiau nei 70 juvelyrų, keramikų, mados ir interjero dizainerių iš visos Europos, kurie šįmet žada pristatyti savo kūrybos ir gaminių istorijas, o patikusius gaminius čia pat paversti ypatingomis Kalėdų dovanomis, savo gerbėjams prisistatys garsiausi lietuviško dizaino kūrėjai, bus galima išvysti jų naujausias kolekcijas ir dovanų idėjas 2019 metų Kalėdoms.

„Šie metai ypatingi talentingų juvelyrų ir keramikų gausa, kurie yra sulaukę pripažinimo ne tik Europoje, bet ir JAV, Kanadoje ir Japonijoje“, – džiaugiasi vienas iš dizaino skvero organizatorių Tomas Urbonas.

Stilingosios mugės lankytojus dėmesiu lepins visas būrys žinomų Lietuvos dizainerių vardų. Čia sutiksite juvelyrus Vaidą Gaižauską ir Raimondą Aškelovičių, moderniosios keramikos atstovę Miglę Grugutytę, mados kūrėjas Agnę Čižauskaitę bei Eglę Slajienę ir kt.

Specialiai iš užsienio į dizaino skverą atvykęs juvelyras Vaidas Gaižauskas pristatys Venecijos dvasia alsuojančią papuošalų kolekciją. Šiuolaikinės minimalistinės keramikos kūrėja Miglė Grugutytė pasiruošusi gerbėjus nustebinti naujais, neįprastomis formomis ir universalumu pasižyminčiais gaminiais, kurie dėl ypatingos savo technologijos suteikia galimybę pamatyti indus ne tik akimis, bet ir pajusti rankomis.

„Pasirinkimas tikrai bus įvairus ir bus kuo nustebinti, bet teks atvykti ir pamatyti patiems“, – kviečia pirmą kartą mugėje dalyvausianti Agnė Čižauskaitė, kuri džiugins originaliais, tvariais, kokybiškais, o svarbiausia, kaip ji sako, su didele meile sukurtais savo kūrybos rėmintais printais, įvairiai dekoruotais džemperiais, marškinėliais, maišeliais ir kitomis smulkmenomis.

Išskirtinių ir originalių dovanų Kalėdinis dizaino skveras Vinco Kudirkos aikštėje – lankytojus pasitiks gruodžio 17–21 d. nuo 11 iki 19 val., o gruodžio 22 d. nuo 11 iki 16 val.

GALERIJA

  • Atidaroma stilingų dovanų erdvė – Kalėdinis dizaino skveras
  • Atidaroma stilingų dovanų erdvė – Kalėdinis dizaino skveras
  • Atidaroma stilingų dovanų erdvė – Kalėdinis dizaino skveras
  • Atidaroma stilingų dovanų erdvė – Kalėdinis dizaino skveras
  • Atidaroma stilingų dovanų erdvė – Kalėdinis dizaino skveras
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS