A. Bužinskas komandiruotės į Majamį metu kabrioletu vyko į kurortinį miestą | kl.lt

A. BUŽINSKAS KOMANDIRUOTĖS Į MAJAMĮ METU KABRIOLETU VYKO Į KURORTINĮ MIESTĄ

  • 22

Dabartinis Vilniaus miesto savivaldybės administracijos vadovas Adomas Bužinskas dirbdamas direktoriaus pavaduotoju komandiruotės Jungtinėse Valstijose metu išsinuomojo „Ford Mustang“ kabrioletą, kuriuo vyko į turistų pamėgtą miestą, antradienį skelbia portalas „Delfi“.

Portalo duomenimis, į parodą Majamyje vykęs A. Bužinskas ir tuometinė administracijos direktorė Lina Koriznienė antrą atvykimo dieną išvažiavo į Ki Vesto miestą, o sąskaitą apmokėti pateikė savivaldybei.

Pernai rugsėjo 10-17 dienomis L. Koriznienė su A. Bužinsku buvo komandiruoti į JAV, Majamyje, vykusią tarptautinę išmaniojo miesto parodą „Smart city Expo“.

„Delfi“ gauti dokumentai rodo, kad nors savivaldybės tarnautojai apsigyveno viešbutyje, kuris nuo parodų centro, kur vyko renginys, yra nutolęs vos apie 400 metrų, visam viešnagės JAV laikui A. Bužinsko vardu buvo išnuomotas „Ford Mustang“ kabrioletas, kuriuo per šešias dienas savivaldybės tarnautojai nuvažiavo 832 kilometrus.

Nereikėjo mums ten važiuoti ir tai yra mūsų klaida ir dar didesnė klaida buvo apskritai tas išlaidas pateikti kaip kelionės išlaidas.

Portalas skelbia taip pat gavęs duomenų, įrodančių, kad rugsėjo 12 dieną, kai A. Bužinskas ir L. Koriznienė jau turėjo dalyvauti įžanginiuose renginiuose Majamyje, šis automobilis stovėjo turistų traukos objekte – Ki Vesto mieste.

„Nereikėjo mums ten važiuoti ir tai yra mūsų klaida ir dar didesnė klaida buvo apskritai tas išlaidas pateikti kaip kelionės išlaidas. Dėl to tikrai apmaudu ir dėkojame jums, kad jūs tą klaidą mūsų pastebėjote. Turėjo nevažiuoti, o nuvažiavus turėjome neteikti, dėl to labai apgailestauju“, – portalui teigė A. Bužinskas.

Jis ir L. Koriznienė, pasak savivaldybės atstovų, grąžino iš viso 243 eurus, susijusius su išvyka į Ki Vestą.

Anot savivaldybės, visos komandiruotės išlaidos siekia 10,9 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Janina

Viršūnė,užsimanė kaimo japas pabüti karaliumi,Majamis,garsus kurortas,kabroliatas,nors pasijuto už žmonių pinigus sau labai jau svarbus,bet grįžo į mažą Lietuvėlę visų gėdai,buvo kaimietis ir liko kaimietis,paragavęs prabangos,Gėda…

666

L0chas gi yra. i snuki pasiziurekit ir viskas aisku gi. dar ir ačkarikas, tai isvis pzdc

Senis

Skurdukas tas Bužinskas. Matyt kaime užaugo. Be fantazijos. Išsinuomojo Fordą. O galėjo pralėkti su Ferrari ar Bugatti. Gal ir bendradarbės neparūrino.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS