Demokratų sąjungos Vilniaus skyrius kandidatu į merus siūlo L. Savicką | kl.lt

DEMOKRATŲ SĄJUNGOS VILNIAUS SKYRIUS KANDIDATU Į MERUS SIŪLO L. SAVICKĄ

  • 3

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Vilniaus skyrius kandidatu į sostinės merus siūlo skyriaus vadovą, partijos vicepirmininką parlamentarą Luką Savicką.

Tai nuspręsta trečiadienį vykusiame Vilniaus skyriaus visuotiniame narių susitikime, informavo partijos atstovai.

„Tikiu, kad Vilnius turi daug potencialo, o jį teisingai tvarkant galima pasiekti, kad miestas taptų patogus, efektyvus ir patrauklus ne tik jo gyventojams, bet ir potencialiems investuotojams“, – susirinkime kalbėjo L. Savickas.

Politiko karjerą L. Savickas pradėjo 2019-aisiais tapęs Vilniaus savivaldybės tarybos nariu tuomet su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partija, 2020-aisiais su šia politine jėga jis buvo išrinktas į Seimą.

Tikiu, kad Vilnius turi daug potencialo.

L. Savickas Mastrichto ir Jorko universitetuose yra įgijęs Europos viešųjų reikalų ir tarptautinių santykių specialisto išsilavinimą, dirbo bei ėjo vadovaujančias pareigas asociacijose „Investuotojų forumas“, „Investuok Lietuvoje“, JPP „Kurk Lietuvai“, dirbo Vyriausybės kanclerio pirmuoju pavaduotoju.

Savo prioritetais L. Savickas įvardija ūkišką ir pažangų miesto valdymą, būtinybę ne tik pradėti, bet ir laiku užbaigti didžiuosius projektus, ikimokyklinio ugdymo įstaigų infrastruktūros pokyčius.

Didžiųjų partijų kandidatai į Vilniaus merus dar nepaskelbti.

Dvi kadencijas miestui vadovavęs dabartinis sostinės meras, Laisvės partijos atstovas Remigijus Šimašius yra patvirtinęs trečios kadencijos nesieksiantis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ei , Skverneli, - kandidatuok PATS į merus Vilniuje,

kiekvienas parodykite ką sugebate t i k r o v ė j e /kaip Matijošaitis,Kaune/,tik tada siekite r i m t e s n i ų valdžios postų, o ne taip kaip NAUSĖDĄ- išrinkome, daug metų z u l i n u s į tik banko KĖDĘ ir matome , kad jis NEGEBA į v e r t i n t i ŽMONIŲ gyvenimo realybės-p a s i d a v ė konservatorių kgb CHUNTOS į t a k a i ir saugo savo KAILĮ n u t o l ę s nuo Lietuvos žmonių, labai svarbių gyvenime susikaupusių BĖDŲ sprendimo , kurių KRAITIS pastoviai didėja, laukia, kad tai išspręstų AITVARAI, nes konservatorių CHUNTOS vyriausybei nei m o t a i s - " užsiėmę" karu UKRAINOJE ir" nemato", jog Lietuvos gyventojus yra aplipę įvairaus PLAUKO nusikaltėliai.

SKVERNELIO gauja -vardan VALDŽIOS, i š t r a u k ė iš

RANKOVĖS menkavertį kandidatą, kuris ruošiasi VILNIŲ valdyti ū k i š k a i, tačiau neturintis jokio praktinio ĮDIRBIO ir supratimo apie ŪKININKAVIMĄ.--Panašus " ūkininkas " buvo ir ŠIMAŠIUS , kurio 8-rių metų darbo rezultatus žinome-- tai n u p l i k ę DIPUKAI , kuriuos pastato jų g a u j o s , kurie sugebėtų ne tik APGAUTI miestiečius , bet ir n u a l i n t i miestą--tai AKIVAIZDŽIAI į s i t i k i n o m e su ŠUTVIŲ statytiniais merais ŠIMAŠIUMI ir konservu KUPČINSKU , kurie valdydami VILNIŲ ir KAUNĄ nepadarė jokios p a ž a n g o s miestiečių gyvenime--atvirkščiai, JIE g r a ž i n o miestiečių gyvenimą tik LIEŽUVIU,ir sugebėjo per kadenciją miestų centruose pastatyti PLEŽĄ ir "auksinę" IŠVIETĘ--tai pasityčiojimas iš patiklių rinkėjų, o kad taip neįvyktų a t e i t y j e --VILNIEČIAI, visada galvokime atiduodami b a l s ą .

Pil.

Nereikia Šito ožio su barzda,yra cocdemai, kurie siūlė savo partijos narė.Zmogus žinomas o šitas tegul paauga dar.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS