G. Paluckas visgi kels savo kandidatūrą naujuose Seimo rinkimuose Žirmūnų apygardoje | kl.lt

G. PALUCKAS VISGI KELS SAVO KANDIDATŪRĄ NAUJUOSE SEIMO RINKIMUOSE ŽIRMŪNŲ APYGARDOJE

Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) apsigalvojo – paskelbė, kad naujuose Seimo rinkimuose Žirmūnų vienmandatėje apygardoje vis dėlto kels partijos pirmininko Gintauto Palucko kandidatūrą, kurioje vieta atsilaisvino parlamentarei Aušrai Maldeikienei laimėjus Europos Parlamento mandatą.

Dar antradienį G. Paluckas Eltai sakė, kad savo kandidatūros nesvarsto, nes, pasak jo, reikia paruošti partijos planus ateinantiems 2020 m. Seimo rinkimams.

„Savo kandidatūros aš nesvarstau, man yra kitos užduotys artėjančių 2020 metų rinkimų fone, ir mes ruošiamės labai intensyviai tiems rinkimams ir kaip partijos pirmininkas turiu paruošti ir pasiūlyti partijai visą strategiją ir užtikrinti, jog bus paruošta tinkama Seimo rinkimams programa su tinkamais ir išsamiais pasiūlymais“, – Eltai tuomet sakė socialdemokratų lyderis.

Vis dėlto trečiadienį vykusiame skyriaus tarybos posėdyje buvo vienbalsiai nutarta siūlyti LSDP tarybai iškelti G. Palucko kandidatūrą.

„Kai gerėja partijos rinkimų rezultatai, entuziazmo atsiranda vis daugiau. Tačiau vienas nelaimėsiu. Tik kartu su jumis pasiryžęs kovoti ir nugalėti“, – komentavo socialdemokratų lyderis G. Paluckas.

LSDP Žiemgalos rinkimų apygardoje vyksiančiuose Seimo rinkimuose kels kandidatą Liudą Jonaitį, kuris, pasak G. Palucko, yra Joniškio krašte žinomas politinės visuomenės veikėjas. Tuo metu Gargždų vienmandatėje rinkimų apgygardoje, sakė G. Paluckas, socialdemokratai kels savivaldybės administracijoje dirbusios Ligitos Liutikienės kandidatūrą.

Nauji rinkimai į Seimą Žirmūnų vienmandatėje apygardoje vyks rugsėjo 8 d. kartu su rinkimais Žiemgalos, kurioje vietą atlaisvino parlamentaras Vitalijus Gailius, po Savivaldos rinkimų tapęs meru, ir Gargždų, kurią po Savivaldos rinkimų atlaisvino Seimo narys Bronius Markauskas, vienmandatėse apygardose.

ELTA primena, kad iki birželio 17 d. partijos turi užsiregistruoti politinės kampanijos dalyviais, tačiau, remiantis VRK sudarytu grafiku, konkrečius kandidatus partijos galės iškelti iki liepos 5 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

jonai,

-gali balsuot, jei jau už kirkilą su sinkevičium , bradauską, sysą gali, tai galės ir už palucką :)

JONAS

nejeugi gali kas balsuoti uz ta palucka apsurdas

vyk

ta visa sena socmafija nuo valdlovio ir sekmes rinkimuose ir laikykis Nausedos o tuos senus pirdzius nedaleisk sekmes...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS