Gimtadienio proga Vilniui – šūsnis kauniečių sveikinimų: ko palinkėjo? | kl.lt

GIMTADIENIO PROGA VILNIUI – ŠŪSNIS KAUNIEČIŲ SVEIKINIMŲ: KO PALINKĖJO?

  • 3

Antradienį Vilnius šventė 699-ąjį gimtadienį ir pradėjo laukti jubiliejinės sukakties. Šia proga sostinę pasveikino ir kauniečiai, praneša LNK. Ko jie linkėjo?

„Palinkėčiau, kad jie būtų kūrybingi, labai gerai priimtų atvykstančius svečius ir parodytų savo senamiestį – supažindintų su puikiu miestu. Sostinė – labai puikus miestas. bet aš esu kaunietė – man Kaunas labiau patinka nei Vilnius. Atsiprašau, gal aš netaktiška, bet pasakiau savo nuomonę“, – šyptelėjo žurnalistų kalbinta kaunietė.

„Palinkėčiau nuoširdumo visiems, kas ten gyvena, sveikatos geros, ir kad visi mėgtų Lietuvą kaip Vilnių ir Kauną. Duok Dieve, sėkmės ir laimės visiems. Būkime sveiki“, – linkėjo Laisvės alėjoje sutiktas vyras.

„Ramybės tokiu įtemptu metu. Kad visi vilniečiai būtų laimingi, draugiški. Sutarimo, meilės – viso kuo geriausio miestui“, – sakė jaunas vaikinas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Kad mes, nuvažiavę į Vilnių, pasidžiaugtume jo didybe, jo grožiu ir gerais žmonėmis. (...) Man 70-mt, o Vilniui 699 metai – daug“, – linkėdama šyptelėjo dar viena gyventoja.

„Tikiuosi, saldžios dovanos patiko. Nepamiršk, kad didžiausias KEKS'as ištisus metus laukia Europos kultūros sostinėje! Jau pradedu laukti Tavo 700-tojo jubiliejaus kitąmet. Ačiū, kad atsiliepei į kvietimą. Savaitgalį daug vilniečių mačiau gimtadienio priešvakarėlyje. Smagiai pašėlome“, – miestiečių vardu kalbėjo sausio 25-ąją Kauno atstovai.

Sostinė gimtadienį pasitiko šviesų festivaliu, tad Kaunas palinkėjo daug šviesos ir taip pat nepamirštamų akimirkų, kokios buvo ir ieškant Kauno žvėries.

„O dabar metas tavajam festivaliui. Šviesk! Atraskim vis daugiau progų susitikti ir švęsti draugystę!“ – pažymėjo Kaunas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

vladas.

Palinkėčiau,kad greičiau atsikratytu tuo vaivorykštiniu meru.

Žilvinas Ručys

Linkiu vilniečiams atsikratyti vagių iš miesto valdymo . Nes jūsų gimtadieniui skirti pinigai buvo tiesiog išvogti , iššvaistyti pinigai projektuose niekuo nesusija su gimtadieniu .

tik

gal nrtrikia dangstyt sio durnyno visokiais jubiliejais kai artimieji atsisveikine su savais AA mato kaip sios saikos purviasklaida ciniskai tyciojasi is tautos su dirbtynai regztom linksmybem tai uzprogramuota lrt LR /komtisa/ 15 min delfi ir visa /dasnas/ melagiena siu litvaku fone masiultapingentviliukais ir kt kubiliukais sudberio aplinkoje razumnu sabatbilotaiciu valdomu ======

SUSIJUSIOS NAUJIENOS