Ieškoma naujo „Go Vilnius“ vadovo | kl.lt

IEŠKOMA NAUJO „GO VILNIUS“ VADOVO

Vilniaus miesto verslo ir turizmo plėtros agentūros „Go Vilnius“ vadovei Ingai Romanovskienei paliekant pareigas, ieškoma naujo įstaigos vadovo – savivaldybės administracija paskelbė šių pareigų konkursą.

Nurodoma, kad pretendentai turi turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą bakalauro kvalifikacinį laipsnį, bent penkerių metų darbo patirtį, iš jų – bent trejų metų vadovavimo patirtį, mokėti anglų kalbą.

Be kita ko, kandidatai turi turėti tarptautinio darbo patirties investicijų, turizmo, ekonomikos, verslo arba organizacijų valdymo ir plėtros, miestų plėtros arba rinkodaros srityse, išmanyti Lietuvos, Europos Sąjungos ir pasaulinių miestų ekonomikos raidos tendencijas, turėti puikių turizmo, tiesioginių užsienio investicijų ir tarptautinės rinkodaros tendencijų žinių.

Būsimasis įstaigos vadovas taip pat turi išmanyti Vilniaus verslo situaciją ir problematiką, verslo, turizmo ir investicinių subjektų poreikius, investicijų pritraukimo, Vilniaus tarptautinio įvaizdžio formavimo būdus ir priemones.

Spalio pradžioje skelbta, kad nuo 2017-ųjų „Go Vilnius“ vadovaujanti I. Romanovskienė ieškos naujų profesinių iššūkių, agentūrai ji vadovaus iki spalio pabaigos.

Šiuo metu formuojama ir „Go Vilnius“ nepriklausoma valdyba, kuri padės vadovui rūpintis sostinės tarptautinio įvaizdžio formavimu, atvykstamojo laisvalaikio ir konferencijų turizmu, užsienio investicijų ir verslo skatinimu. 

„Go Vilnius“ ya oficiali Vilniaus miesto verslo ir turizmo plėtros agentūra, siekianti didinti Vilniaus tarptautinį konkurencingumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS