Kaip kitados, taip ir per amžius?

Kaip kitados, taip ir per amžius?

2009-11-14 23:59
Kolegos: padainavę pasikalbėti stabtelėjo scenos vilkai V.Malinauskas ir Valdemaras Frankonis.
Kolegos: padainavę pasikalbėti stabtelėjo scenos vilkai V.Malinauskas ir Valdemaras Frankonis. / Gediminas Bartuška

Švęsdama savo 50 metų jubiliejų, lapkričio 6-osios vakarą "Neringa" atgijo.

Pusę amžiaus nuo Vilniaus gyvenimo neatsiejamas restoranas vėl buvo pilnas garsių visuomenės veikėjų ir intelektualų. Skambant Birutės Dambrauskaitės, Rasos Kaušiūtės, Rasos Rapalytės, Viktoro Malinausko ir kitų "Neringos" scenoje ne vienus metus pasirodančių atlikėjų dainoms, restorano svečiai sukosi valso ritmu. Buvo ir legendinių Kijevo kotletų, o bene populiariausias "Neringos" gėrimas – vynas – liejosi upeliais.

Poetas Algimantas Baltakis pasakojo, kad kadaise armėniško konjako restorane gaudavo "po blatu". Restorano šventės vakarą konjaką pakeitė brendis. Taurę jo savo delne šildė ne vienas "Neringos" svečias. Šlakelio tauraus gėrimo neatsisakė ir restorano kūrėjai – architektai broliai Nasvyčiai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų