Kalėdinės staigmenos vilniečių laukia ir viešajame transporte | kl.lt

KALĖDINĖS STAIGMENOS VILNIEČIŲ LAUKIA IR VIEŠAJAME TRANSPORTE

  • 1

Vilniečiai vis labiau pradeda jausti artėjančias šv. Kalėdas. Praėjusią savaitę buvo įžiebta pagrindinė sostinės eglė, o kalėdinį laikotarpį skambiai pradėjo daugybę miesto gyventojų ir svečių sutraukęs šventinis koncertas. Tačiau malonios staigmenos tik prasideda – SĮ „Susisiekimo paslaugos“, bendradarbiaujant su leidykla „Nieko rimto“, kalėdiniais atvirukais džiugins viešojo transporto keleivius.

„Mums atvirukai – šv. Kalėdų simbolis, todėl būtent jais norime nudžiuginti ir viešojo transporto keleivius“, – sako leidyklos „Nieko rimto“ atstovai. „Viešojo transporto stotelėse kartu su keleivių kontrolieriais dalinsime atvirukus, kuriuos vilniečiai galės dar iki Kalėdų išsiųsti savo draugams ir artimiesiems į bet kurį pasaulio kraštą.“

Atvirukai pasieks tūkstančius vilniečių

Nuo pat gruodžio 1 d. iki 11 d. darbo dienomis keleivių kontrolieriai tam tikrose stotelėse dalins šventinius atvirukus ir šypsenas, kiekvienam vilniečiui linkėdami nepamirštamų švenčių. Šventine nuotaika bus dalinamasi Vinco Kudirkos, Spaudos rūmų, Europos aikštės ir kitose viešojo transporto stotelėse. Beveik dvi savaites šventiškai nusiteikę keleivių kontrolieriai vilniečių lauks devyniose stotelėse.

„Vasarą gaivinome vilniečius nemokamu vandeniu viešojo transporto stotelėse, o žiemą – šildėme arbata. Šiemet džiuginame keleivius jaukiomis ir mielomis dovanėlėmis prieškalėdiniu laikotarpiu. Todėl norime ne tik patys paskelbti apie šv. Kalėdų laukimo laikotarpio pradžią, bet ir paraginti vilniečius kuo dažniau šypsotis šaltuoju metų laiku“, – teigia laikinoji „Susisiekimo paslaugų“ direktorė Modesta Gusarovienė.

Keleivių kontrolieriai šventinius leidyklos „Nieko rimto“ atvirukus vilniečiams dalino jau šiandien, nuo 10 val. ryto. Kalėdinių dovanėlių jau sulaukė Vinco Kudirkos aikštės stotelėje besibūriuojantys viešojo transporto keleiviai. Gruodžio 2 d., trečiadienį, kontrolierių autobusiukas persikels į Jeruzalės stotelę, kur nuo 15 val. bus laukiami važiuojantieji link Santariškių, Verkių ir kitų šiaurinių Vilniaus vietovių.

Kokiomis kitomis dienomis ir kokiose stotelėse kalėdinių staigmenų sulauks vilniečiai bus pranešama „Susisiekimo paslaugų“ „Facebook“ paskyroje.

GALERIJA

  • Kalėdinės staigmenos vilniečių laukia ir viešajame transporte
  • Kalėdinės staigmenos vilniečių laukia ir viešajame transporte
  • Kalėdinės staigmenos vilniečių laukia ir viešajame transporte
  • Kalėdinės staigmenos vilniečių laukia ir viešajame transporte
S. Žiūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zivinm,gz.

komentaras..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS