„Laisvės kalvos“ maketą dažais apipylusi mokytoja nuplėšė plakatus prie JAV ambasados | kl.lt

„LAISVĖS KALVOS“ MAKETĄ DAŽAIS APIPYLUSI MOKYTOJA NUPLĖŠĖ PLAKATUS PRIE JAV AMBASADOS

  • 21

„Laisvės kalvos“ maketą Lukiškių aikštėje dažais apipylusi lietuvių kalbos mokytoja Astra Genovaitė Astrauskaitė trečiadienio vakarą surengė naują akciją. Ji su bendražygiu nuplėšė plakatus prie JAV ambasados, palaikančius protestus dėl nužudyto juodaodžio George'o Floydo.

Mokytoja savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pati pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji matoma plėšanti plakatus.

„Kažkokie dvigubi standartai mūsų sostinėje, Vilniuje, ką čia Šimašius išdarinėja. Kai buvo prie generolo Vėtros dedamos lietuviškos vėliavos ir plakatai, gėlės, tai „Grinda“ nurinkinėjo“, – vaizdo įraše kalbėjo moteris.

Jos teigimu, JAV nėra rasizmo. 

„Prie Amerikos ambasados išdarinėja tokius dalykus... Tai yra absurdas. Ką tie plakatai šneka? Amerikoje vergija jau baigėsi prieš 170 metų ir ten jokio rasizmo nėra, yra tik žmonių nusikaltimai“, – teigė mokytoja.

Kaip jau rašyta, G. Floydas mirė po sulaikymo Mineapolyje. Vienas iš keturių operacijoje dalyvavusių pareigūnų beveik devynias minutes keliu spaudė ant žemės gulinčio, antrankiais surakinto, beginklio juodaodžio G. Floydo kaklą, nors jis skundėsi, kad negali kvėpuoti ir raitėsi iš skausmo. Netrukus jis mirė.

G. Floydo mirtis paskatino masinius protestus JAV prieš policijos smurtą ir rasizmą, kurie kartais perauga į riaušes ir plėšikavimus.

Primename, kad praėjusių metų rugsėjį A. G. Astrauskaitė dažais apipylė Lukiškių aikštėje stovėjusį „Laisvės kalvos“ maketą.

Be to, moteris buvo sulaikyta policijos, kai Trispalvės alėjoje, neturėdama leidimo mitinguoti, mojavo trispalve.

"Facebook" nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

KM

Teisingai padare. Sis ivykis neturi nieko bendro su rasizmu. Abudu policininkas ir juodukas ilgai dirbo tame paciame naktiniam klube apsaugininkais. Kai kurie saltiniai pranesa kad klubas taip pat uzsiiminejo pinigu plovimu bei netikru pinigu padirbinejimu. Juodukas buvo arestuotas kai budamas neblaiviam stovyje bande krautuvej sumoketi netikrais pinigais.Idomus sutapimas kad ji arestuoti atvyko jo kolega policininkas apsaugininkas su kuriuo jie dirbo naktiniam klube. Taip pat policininkas turejo ziauraus ir smurtinio elgesio istorija bet jo bosai buvo uzmerke akis ir jokiu bausmiu jam netaike. Kai kurie saltiniai teigia kad jis taip pat dirbo slaptosioms tarnybom. Taigi priezasciu del juoduko mirties gali buti daug. Spreskite patys. Aisku, gaila zmogaus, bet sita situacija pasinaudojo leftistines grupes kaip Antifa ir kitos finansuojamos Soroso ir kitu globalistu. Ju tikslas nuversti prezidenta ir ivesti socializma.

#

JAV vagys, banditai, dykaduoniai ir taip be galo... plėšia, vagią, kelią riaušes ir visiems gerai. Kai viena moteriškė nuplėšė tų riaušininkų palaikytojų plakatus iš karto purvasklaida darbo ėmėsi... Idomu kokie čia troliai ant jos purvą pila ir kur tie troliai kurie liaupsina teisėtai išrinkta mūsų svarbiausio strategino NATO partrenrio valdžia kai reikia iš biudžeto kelis šimtus milijonų nugriebti kad nurašyto metalo laužo iš ten nusipirkti... Juk amerikę puola! :)

Priminsiu

Astra vien tik už Lietuvos vėliavos laikymą buvo sulaikyta policijos, vėliava atimta o pačiai policijoje išsukinėtos rankos. Tuo tarpu vandalai apklijuoja JAV ambasados sienas ( primenu JAV yra Lietuvos strateginis partneris) ir policija jų "nepamato" . Įdomu jei kažką panašaus anie būtų iškrėtę prie Rusijos ambasados ar policija taip pat nereaguotu ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS