„Latvijas tilti“ nesitrauks iš Vilniaus vakarinio aplinkkelio projekto | kl.lt

„LATVIJAS TILTI“ NESITRAUKS IŠ VILNIAUS VAKARINIO APLINKKELIO PROJEKTO

  • 3

Vienas didžiausių Lietuvoje infrastruktūros projektas – Vilniaus miesto vakarinio aplinkkelio trečiasis etapas - stringa teismuose, nes vis daugiau darbų Lietuvos rinkoje atliekantys latvių kelių tiesėjai „Latvijas tilti“ teigia susiduriantys su kliūtimis.

Vienas didžiausių Lietuvoje infrastruktūros projektas - Vilniaus miesto vakarinio aplinkkelio trečiasis etapas - stringa teismuose, nes vis daugiau darbų Lietuvos rinkoje atliekantys latvių kelių tiesėjai "Latvijas tilti" teigia susiduriantys su kliūtimis, o konkurentus Lietuvoje įtaria sudarius konkurenciją ribojant susitarimą, tarpusavyje pasidalijant aplinkkelio tiesimo darbus. Tokius kaltinimus konkurentai atmeta, o latvių pasirinktą strategiją vadina blokuojančia, informuoja "Verslo žinios".

"Anksčiau, matyt, buvome mažesni ir konkurentai neįžvelgė, kad galime kelti grėsmę", - priežastį, kodėl bendrovė susidūrė su kliūtimis, dienraščiui nurodė "Latvijas tilti" valdybos pirmininkas Genadijus Kamkalovas.

Jis pabrėžė, kad įmonė yra nusprendusi kovoti iki galo:"Mumis nebus galima atsikratyti, nes atėjome ilgam, neketiname pasitraukti, nors ir esame nepageidaujami. Jis mini, kad nuspręsta kovoti iki galo. Kovosime, kol teismo institucijos priims sprendimą. Mes su juo susitaikysime, kad ir koks jis būtų, bet tikime, kad teisingumas įmanomas, esame pakankamai civilizuoti, kad teismas priimtų teisingą sprendimą."

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

cha

latviu pinigu ten nulis...

g

Tai ar skirs jems baudą prilygstančia EU paramai projektui pagaliau?

Nuomonė

Šauonuoliai. Reikia vieną kart pamokyti nepamatuotas ar pritemptas viešųjų pirkimų sąlygas rašančiuosius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS