Netoli Liepkalnio slidinėjimo centro projektuojama ledo arena | kl.lt

NETOLI LIEPKALNIO SLIDINĖJIMO CENTRO PROJEKTUOJAMA LEDO ARENA

  • 0

Jotvingių gatvėje 1, Liepkalnio teritorijoje tarp Žirnių ir Jotvingių gatvių, bendrovės „Projektų rengimo centras“ ir „Tiksli forma“ projektuoja ledo areną. Vilniaus savivaldybės užsakymu arenoje bus dvi aikštės, kurių viena skirta ledo rituliui, kita – dailiajam čiuožimui. Arenoje taip pat įsikurs akmenslydžio bei dailiojo čiuožimo choreografijos salės.

Gruodžio 9 d. 17 val. ledo arenos projektiniai pasiūlymai nuotoliniu būdu bus pristatyti visuomenės svarstymui. Po to projektą svarstys ir savivaldybė.

Projektuojamas pastatas yra vieno aukšto, su pusrūsiu ir antresole – 9500 kv. m ploto. Skaičiuojama, kad vienu metu čia galės sportuoti apie 100 žmonių.

Projektinių pasiūlymų autoriai nurodo, kad viršutiniame lygyje bus žiūrovų ir maitinimo erdvės, administracinės bei trenerių patalpos. Apatiniame lygyje – aikštelės ledo rituliui, dailiajam čiuožimui, akmenslydžiui, apšilimui ir dailiojo čiuožimo choreografijos salės, aštuonios rūbinės ledo ritulio sportininkams, dvi – dailiojo čiuožimo ir dvi – akmenslydžio.

Įvažiavimas į teritoriją numatytas iš Žirnių gatvės pusės. Suprojektuotos 83 automobilių statymo vietos. Sklype bus ir pėsčiųjų bei dviračių takai. Numatyta įrengti jungtis su Jotvingių bei Tyzenhauzų gatvėmis.

Teikti pasiūlymus galima iki gruodžio 9 d., siunčiant pasiūlymus adresu: UAB „Projektų rengimo centras“, Žemaitės g. 21, LT-03118 Vilnius arba el. paštu: info@prc.lt.

Prisijungimo nuoroda – čia. Susirinkimo ID: 837 5796 5905. Slaptažodis: 474521. Susipažinti su planais galite čia.

GALERIJA

  • Netoli Liepkalnio slidinėjimo centro projektuojama ledo arena
  • Netoli Liepkalnio slidinėjimo centro projektuojama ledo arena
Vizualizacija
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS