NIBE šilumos siurblių ekspomobilis užsuks į Lietuvą ilgesniam vizitui nei pernai! | kl.lt

NIBE ŠILUMOS SIURBLIŲ EKSPOMOBILIS UŽSUKS Į LIETUVĄ ILGESNIAM VIZITUI NEI PERNAI!

  • 2

Trečius metus turą Europoje rengiančios Švedijos kompanijos „NIBE Energy Systems“ ekspomobilis jau šį mėnesį užsuks ir į Lietuvą. Kovo 28 d. didžiausio Skandinavijos šildymo technikos gamintojo paroda ant ratų veiks Panevėžyje, 29 d. – Vilniuje, 30 d. – Kaune, o 31 d. – Klaipėdoje.

Po sėkmingo, didžiulio susidomėjimo sulaukusio projekto debiuto 2021 m. nuspręsta ekspomobilio kelionę pakartoti ne tik 2022 m., bet ir šiemet, aplankant dar daugiau valstybių ir miestų. Sunkvežimis su naujausia įranga į kelią išriedėjo daugiau kaip 20 savaičių laikotarpiui, per kurį planuojama aplankyti virš 10 šalių. Paroda ant ratų – gana naujas reklamos būdas, leidžiantis gamintojui būti arčiau kliento ir pristatyti naujausius gaminius ten, kur patogiausia vartotojams. Į Lietuvą gamintojų ekspomobiliai užsuka itin retai. Tad NIBE Lietuvoje atstovaujanti UAB „Ekoklima“ kviečia pasinaudoti išskirtine galimybe ir apsilankyti keliaujančioje parodoje savo mieste.

Pristatys gaminius, kurių dar nėra prekyboje

Sunkvežimis su 70 kv. m ekspozicija ant ratų Lietuvoje viešės keturias dienas. Lankytojai galės susipažinti su naujausiais produktais, kurių dar nėra prekyboje, pasikonsultuoti dėl šilumos siurblių pasirinkimo ir įsigijimo bei daugiau sužinoti apie APVA paramos galimybes gyventojams, norintiems senus katilus pakeisti naujais šilumos siurbliais.

„NIBE Road Show 2023“ tikslas – pristatyti šilumos siurblių naujienas, papasakoti apie juose naudojamą energiją taupančią technologiją ir išmanumą bei inovatyvių sprendimų naudą aplinkai ir vartotojui. Parodos lankytojai galės pirmieji susipažinti su naujuoju S serijos geoterminiu šilumos siurbliu NIBE S1256/1156, taip pat naujuoju oras-vanduo šilumos siurbliu NIBE F2050 bei ištraukiamo oro S serijos šilumos siurbliu S735, prieš jiems pasirodant prekyboje. Taip pat bus pristatomi ir jau vartotojų pamėgti, populiariausi produktai.

Konsultuos profesionalai – nuo siurblio parinkimo iki APVA paramos

Lankytojus visas dienas konsultuos profesionalių specialistų komanda – ilgametę patirtį su šilumos siurbliais turintys UAB „Ekoklima“ darbuotojai, šilumos įrangos ekspertai, taip pat ir NIBE partnerių atstovai – montuotojai, dirbantys su šildymo sistemomis. Pasinaudoti ilgamete specialistų patirtimi galėsite visiškai nemokamai. Konsultantai atsakys į visus klausimus apie šilumos siurblių technologijas, specifikacijas, įrangos parinkimą tiek individualiems namams, tiek naujiems ar renovuojamiems daugiabučiams bei visuomeninės paskirties pastatams. Taip pat tai puiki galimybė gauti išsamią konsultaciją apie ES paramos gyventojams galimybes keičiant senus katilus į šilumos siurblius ir pasinaudoti jomis kuo palankesnėmis sąlygomis.

Statybų profesionalams – efektyvaus bendradarbiavimo galimybės

Ekspomobilis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje bus atviras lankytojams nuo 9 iki 17 val., Panevėžyje – nuo 10 iki 17 val. Užsukti kviečiami šilumos siurbliais besidomintys ar šiuo metu geriausio sprendimo savo būstui ieškantys gyventojai, su NIBE gamintojo įranga susipažinti norintys montuotojai ir inovatyvių, tvarių, šiuolaikiškų sprendimų ieškantys NT vystytojai ir statytojai. Montuotojai ypač kviečiami apsilankyti ekspomobilyje pirmąją darbo valandą, kai bus skirtas laikas jiems išsamiai pristatyti naujausią NIBE įrangą bei aptarti bendradarbiavimo galimybes. „NIBE Energy Systems“ vertinama už pažangius sprendimus, o šio gamintojo šilumos siurbliai ir kita šildymo technika yra viena efektyviausių rinkoje.

Panevėžyje ekspomobilis stovės Klaipėdos g. 143A (prekybos centras „BABILONAS“); Vilniuje – Vikingų g. 3 (prekybos slėnis „NØRDIKA“), Kaune – Islandijos pl. 32 (prekybos ir laisvalaikio centras „MEGA“), o Klaipėdoje įsikurs Dubysos g. 10-1, prie „Švyturio“ arenos.

Nepraleiskite progos pirmieji išsamiai susipažinti su naujos įrangos technologijomis bei privalumais!

GALERIJA

  • NIBE šilumos siurblių ekspomobilis užsuks į Lietuvą ilgesniam vizitui nei pernai!
  • NIBE šilumos siurblių ekspomobilis užsuks į Lietuvą ilgesniam vizitui nei pernai!
  • NIBE šilumos siurblių ekspomobilis užsuks į Lietuvą ilgesniam vizitui nei pernai!
  • NIBE šilumos siurblių ekspomobilis užsuks į Lietuvą ilgesniam vizitui nei pernai!
„Ekoklimos“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ne čia atvažiavo

taip lietuviai zveriskai daug turi pinigų, bet elektra čia brangi, nes pasigaminam tik 30procentu elektros., visa kita perkam per biržas, saules vėjo elektrines labai riboja valdzia, bijo kad kreivi tinklai sprogs.

Rurikas

Man prasyciau ruru ekspmobili.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS