Pandemijos įtaka: Vilniaus Kalėdų miestelis persikėlė į internetą | kl.lt

PANDEMIJOS ĮTAKA: VILNIAUS KALĖDŲ MIESTELIS PERSIKĖLĖ Į INTERNETĄ

  • 0

Iki Kalėdų – 24 dienos. Metas saugiai pirkti dovanas neišėjus iš namų – Vilniaus e. Kalėdų miestelyje jau laukia beveik 200 el. parduotuvių, pasiruošusių pildyti įvairius kalėdinius norus. Koks Kalėdų miestelis be eglės – ją aplankyti padeda šiuolaikinės 3D technologijos: virtualaus turo metu galima ne tik pasivaikščioti aplink gražiausia Europoje tituluojamą Vilniaus eglę Katedros aikštėje, bet ir išvysti ne mažiau įspūdingą instaliacijos vidų. E. Kalėdų miestelis ir virtualus turas visų laukia www.kaledossostineje.lt svetainėje.

E. Kalėdų miestelio dalyviams iš įvairių Lietuvos kampelių neatlygintinai sukurta patogi erdvė, kurioje jie nuo gruodžio 1 d. gali rodyti tai, ką per metus sukūrė visam šventiniam sezonui, siūlyti įsigyti originalių, daugiausia rankų darbo dovanų. Spalvingoje didžiausio visame Baltijos regione e. Kalėdų miestelio svetainėje, kaip buvo įprasta tradicinėje kalėdinėje mugėje, pirmiausia lankytojus pasitinka 7 ypatingi e. Kalėdų miestelio nameliai, kurie supdavo Kalėdų eglę. Jie padės patogiai išsirinkti dovanų pagal norus.

E. Kalėdų miestelyje laukia beveik 200 įvairių amatininkų, verslininkų, ūkininkų, menininkų ir kūrėjų, kurie savo el. parduotuvėse siūlo puošnių, šiltų, saldžių, gurmaniškų, kvapnių, įdomių ir smagių dovanų kiekvieno skoniui.

„Mums tai bus pirmas kartas kalėdinėje mugėje ir dar vienas mažas stebuklas gyvenime, prie kurio prisidėjo žmona, vaikai, geri draugai. Esu jiems dėkingas ir nekantrauju pasidalyti savo ąžuolo gaminiais, kurie pirkėjų namuose kurs naują istoriją“, – galimybe dalyvauti virtualioje kalėdinėje mugėje džiaugiasi „OAK&Coziness“ kūrėjas Giedrius Juodis iš Utenos.

„Prekiauti internetu ir būti matomais visos Lietuvos rinkoje sudėtinga, nes yra daugybė kūrybingų žmonių. Turi būti išskirtinis, unikalus. Galimybė dalyvauti e. Kalėdų miestelyje – tai naujų emocijų kupinas iššūkis“, – sako antrus metus internetu rankų darbo natūralios odos ir akmenų papuošalais prekiaujanti Irena Trusienė iš „Stiliaus pakopos“.

Pasiūlymų įvairovė išties džiugina: rankų darbo papuošalai iš šilko, keramikos, gintaro ir natūralių akmenėlių, vardiniai juvelyriniai dirbiniai iš aukso ir sidabro, tradiciniai Kalėdomis kvepiantys advento vainikai, personalizuoti eglutės žaisliukai, rankomis megztos raštuotos kojinės, kailiais puošti velti paltai, karamele kvepiantys ledinukai ir meduoliai, tortai, uogienės ir medus, gurmaniški prieskoniai ir egzotiški džiovinti svirpliai, kvapniausios žvakės, aliejai, natūralios kosmetikos produktai, žaidimai ir dėlionės vaikams, muzikos gurmanų medžiojamos vinilo plokštelės ir instrumentai. O kur dar gausybė unikalių keramikos, medžio, tekstilės, popieriaus, porceliano ir keramikos dirbinių.

Neabejotinai, kiekvienas lankytojas e. Kalėdų miestelyje yra labai laukiamas, bus šiltai sutiktas ir saugiai aptarnautas.

Virtualus e. Kalėdų miestelis veiks nuo 2020 m. gruodžio 1 d. iki pat šventinio sezono pabaigos 2021 m. sausio 7 d.

Likime namuose, saugokime save bei aplinkinius ir pasitikime Kalėdas sveiki!

Daugiau informacijos apie „Kalėdas sostinėje“: www.kaledossostineje.lt.

GALERIJA

  • Pandemijos įtaka: Vilniaus Kalėdų miestelis persikėlė į internetą
  • Pandemijos įtaka: Vilniaus Kalėdų miestelis persikėlė į internetą
  • Pandemijos įtaka: Vilniaus Kalėdų miestelis persikėlė į internetą
  • Pandemijos įtaka: Vilniaus Kalėdų miestelis persikėlė į internetą
S. Žiūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS