Pirmąja „Pfizer-BioNTech“ vakcina Vilniuje kasdien skiepys be registracijos | kl.lt

PIRMĄJA „PFIZER-BIONTECH“ VAKCINA VILNIUJE KASDIEN SKIEPYS BE REGISTRACIJOS

  • 1

Vilniuje vakcinacija tampa dar laisvesnė ir visi norintieji pasiskiepyti pirmąja „Pfizer-BioNTech“ vakcina tai padaryti galės be registracijos, kiekvieną dieną nuo 12 val. iki 16 val. Norintiesiems gauti pirmąją „Pfizer-BioNTech“ vakciną užteks su asmens tapatybę patvirtinančiu dokumentu atvykti į „Litexpo“ vakcinacijos centrą Laisvės pr. 5.

Skiepijimas be registracijos vyks tol, kol bus vakcinos. Kadangi šis skiepijimo organizavimas vyks ne vieną dieną, todėl gyventojai raginami atsakingai planuotis vizito skiepui laiką. Kadangi pastaruoju metu temperatūra neretai perkopia 20 laipsnių šilumos padalą, atvykstantieji skiepytis raginami nepamiršti pasirūpinti vandeniu.

Šią savaitę Vilnius yra gavęs 32 tūkst. „Pfizer-BioNTech“ vakcinos dozių, iš kurių pirmajam skiepui skirta 27 tūkst. dozių. Verta paminėti, kad šio gamintoja vakcina gali skiepytis šešiolikos metų ir vyresni gyventojai.

Vilniaus miesto savivaldybės nuotr.

Tuo metu įmonės, turinčios daugiau nei 50 darbuotojų, gali registruoti savo kolektyvą ir skiepas bus atliekamas darbovietėje. Įmonę galima registruoti paštu vakcinaimonems@vilnius.lt, gavę laišką specialistai susisieks su įmone ir įvertins galimybę skiepyti darbo vietoje.

GALERIJA

  • Pirmąja „Pfizer-BioNTech“ vakcina Vilniuje kasdien skiepys be registracijos
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

aha

Matyt epideminė padėtis ant tiek pagerėjusi, kad reikia suorganizuoti spūstis ir eiles. Tada rudenį vėl bus galima klykti apie apokalipsę. Toks valdžios požiūris bei apokaliptinė isterija viešojoje erdvėje ir lėmė mano apsisprendimą nesiskiepyti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS