Prie vakcinavimo centro sostinėje – senjorų eilė: piktinamasi vėluojančiu skiepijimu | kl.lt

PRIE VAKCINAVIMO CENTRO SOSTINĖJE – SENJORŲ EILĖ: PIKTINAMASI VĖLUOJANČIU SKIEPIJIMU

Prie vakcinavimo centro sostinės savivaldybėje antradienį per pietus nutįso senjorų eilė, kai kurie čia stovi ir daugiau nei valandą.

„Mes džiaugiamės, kad toks didelis senjorų noras susiskiepyti ir tikiuosi, kad šita eilė jų neišvargins. Aišku, eilės reguliuojamos“, – 15min.lt sakė savivaldybės administracijos direktorė Lina Koriznienė.

Kai kurie eilėje stovintys žmonės naujienų portalui teigė laukiantys jau daugiau nei valandą ir piktinosi vėluojančiu skiepijimu.

Vaizdo įraše matyti, kad eilė nutįsusi beveik iki prekybos centro „Europa“.

Vilniaus mero atstovas spaudai Karolis Vaitkevičius informavo BNS, kad eilei suvaldyti pasitelkti savanoriai, o eilė susidarė, nes senjorai skiepą gauti rinkosi anksčiau.

„Skyrėme papildomus resursus, dirba savanoriai. Senjorai pareigingi, atėjo anksčiau“, – teigė K. Vaitkevičius.

Jis sakė, kad savivaldybėje veikiančiame vakcinavimo centre antradienį ketinama paskiepyti beveik 1,8 tūkst. žmonių, kai per visus keturis sostinėje veikiančius centrus planuojama paskiepyti per 3 tūkst.

Šiuo metu sostinėje kviečiami skiepytis 65 metų ir vyresni gyventojai.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Bet nuotrauka daryta Klaipėdoje...

Savivaldybė nemoka organizuoti

Poliklinikose nėta tokių eilių

al

Dėl visuomenės saugumo pandemijos metu privalau pranešti, kad įmonėje UAB "Agmeka" Kauno filiale, dirba toks nuop-isa Aivaras Znamenskas, gim. 1987m., kuris, pažeidinėdamas pandemijos metu galiojančias taisykles ir dėl to kilus konfliktui, viešoje vietoje pradeda grasinti žmogui susidorojimu, kaip koks psichinis ligonis rėkia visokius keiksmažodžius girdint visiems aplinkiniams ir vaikams, ir galiausiai rėkdamas "tuoj aš tave apkrėsiu koronavirusu" - spjauna žmogui ant veido. A. Znamenskui už tokius veiksmus policija jau yra surašiusi Administracinio nusižengimo protokolą Nr. 24-ANR_P-1056-2020. Esami ir būsimi šios įmonės klientai, labai pasisaugokit šio neadekvataus išsigi-mėlio. Neįtikėtina, kaip įmonės vadovas dar laiko darbe tokį psichą grįžusį iš Anglijos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS