Šiandienos herojams medikams atidaryta virtuali padėkų svetainė | kl.lt

ŠIANDIENOS HEROJAMS MEDIKAMS ATIDARYTA VIRTUALI PADĖKŲ SVETAINĖ

  • 4

Padėkokime Lietuvos medikams laiškais ir piešiniais, – kviečia Vilniaus miesto savivaldybė, inicijavusi simbolinę padėkų medikams lentą virtualioje erdvėje www.aciumedikams.lt.

Kol Lietuvos medikai kaunasi už visų Lietuvos gyventojų ir čia gyvenančių užsienio svečių gyvybes, rizikuodami savomis, šią kovą daugeliui lieka stebėti internetu, kiti laimingi galėdami prisidėti maisto medikams tiekimu ar aukodami pinigus medikų apsaugos priemonėms.

„Ateis laikas, kai šių dienų herojai nusiims apsaugines kaukes, atsikvėps po alinančių darbų ir pamatys visas padėkas gyvai. O dabar Vilniaus miesto savivaldybė kviečia visiems Lietuvos medikams siųsti virtualias padėkas – rašykite, skatinkite vaikus piešti, o mes pasirūpinsime, kad šios padėkos pasiektų medikus“, – sakė Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

Svetainėje Aciumedikams.lt jau atsirado pirmosios padėkos – vaikų bei suaugusiųjų piešiniai, vaizduojantys medikus ir jų tokią reikšmingą visiems kasdienybę.

Projekto idėją neatlygintinai realizavo marketingo agentūra „We are marketing“.

Vilniaus miesto savivaldybė siūlo naudotis ir virtualia platforma su patarimais gyventojams karantino metu: www.karantinas.lt. 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Mariana

AČIŪ medikams, savanoriams ir visiems stovintiems pirmose gretose kovoje su corona

DIENAI

Netinkamas, kalbos „rokoko” stilius pagarbą, padėką gali pajuoka paversti. „Hoerojjus” - žodis, kurį nebent kelis kartus gyvenime tiktų pavartoti. Nenuvertinkime žodžio, perteklinai ir ne vietoje kaišiodami. Šioje vietoje labiau tiks DIDVYRIAI, DIDŽIAVYRIAI - taip vadiname tuos, kas kovojo, save aukodamas. Šiuo atveju, kai kalbame apie kovą dėl Tautos gyvasties išsaugojimo, galime suteikti seniems žodžiams naujas erdves - KARŽYGYS, VYTIS. Draugaukime su didžiuoju LKŽ - ten daug naudingo rasime!

Ačiū už Ukmergę

Ačiū medikams už Ukmergės ligoninės košmarą :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS