Sostinė dar nesulaukė Vėlinių, bet jau rengiasi Kalėdoms | kl.lt

SOSTINĖ DAR NESULAUKĖ VĖLINIŲ, BET JAU RENGIASI KALĖDOMS

  • 1

Dar ne visi spėjo atsisveikinti su bobų vasara, dar ir Vėlinės – už kalnų, o jau eglutės mieste statomos, žaisliukais puošiamos.

Nekantrūs dabar laikai. Jei jau kažkas pradėjo bėgti prieškalėdinį maratoną, turėtų ir pasninką įtraukti į šią trasą. Tik svečiai nesuprastų, kodėl juos penktadieniais silkių galvomis šeimininkai vaišina. Reikėtų sugalvoti kažkokį paaiškinimą.

Kai miestas eglėmis puošias, netruks ir vaikai tėvams pareikšti pretenzijas: o kodėl namie nėra Kalėdų žaliaskarės, kodėl dovanų dar nėra?

Minčių bankas skubantiesiems švęsti dovanoja dar vieną nuostabią idėją. Jei dabar imtų pasauliečiai kiaušinius marginti, net Velykos ateitų savaite ar dviem anksčiau Kalėdų. O kodėl ne? Juk stebuklų metas. Atrodo, šventė ilgiau truks. Tęsis, kiek ir skirta. Ji pati žino, kada ateiti, kada išeiti.

Va, pernai Romoje su egle toks ašarotas juokas nutiko: pasistatė, išpuošė miestelėnai aukščiausią, gražiausią eglę, o kai susirinko švęsti tiksliai tiksliai pagal kalendorių atėjusių Kalėdų, rado ją numetusią visus iki vieno spyglius. Na, jau tikrai teko kiaušinius marginti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

A kodel taip velai eglutes sustate?Galejo pradet jau nuo rugsejo 1.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS