A. Tapinas apie vaizdą senamiestyje: net „Černobylio“ prodiuseriams būtų per baisu | kl.lt

A. TAPINAS APIE VAIZDĄ SENAMIESTYJE: NET „ČERNOBYLIO“ PRODIUSERIAMS BŪTŲ PER BAISU

  • 16

Žurnalistui ir visuomenės veikėjui Andriui Tapinui gėda dėl Vilniaus senamiestyje matomų vaizdų.

„Čia, mieli draugai, yra Vilniaus senamiesčio širdis – Vokiečių gatvės vidinis skveras, 15 sekundžių nuo Rotušės. Ir tai kasdienis vaizdelis. Ir kasdien čia plūsta masės turistų – ne dėl konteinerių, o dėl tolėliau esančios informacinės lentos apie Didžiąją Sinagogą. Jie dairosi, spragsi fotoaparatais ir išeina kupini įspūdžių“, – sekmadienio rytą po nuotrauka, kurioje užfiksuotos ant šaligatvio besimėtančios šiukšlės, rašė žinomas vyras.

Jis prisipažino, kad kiekvieną kartą pamačius turistus jį dėl savo miesto apima gėda.

„Net ir „Černobylio“ prodiuseriai turbūt nebūtų pasirinkę šio skvero filmuoti serialui – sakytų, kad per baisu“, – dėstė A. Tapinas.

Jis tikisi, kad Vilniaus valdžia ras sprendimą, jog turistai išsivežtų kitokius įspūdžius apie Lietuvos sostinę, o dabar ją prilygino miestui po ekologinės katastrofos ir zombių apokalipsės vienu metu.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Kiek žinau

Merui tai tinka

Neringa

Baisu ir klaiku.Apzvalgos aikstele kur ten visi atvaziuoja pasidaryti nuotrauku (geles nuvytusios,apzelusios)Siuksliniu nera tik privacios kavines.Salia gatves namas ,kaip landyne.(nors sona is Tymo turgaus puses atvykstant nudazytu)-atrodu jaip vaiduokliu namas.Tai milijonu nekainuoja.Geliu prisodint ir siuksliniu pristatyt,ir jas isvest.ACIU SIMASIUI UZ SUBACIAUS STOTELES KONTEINERIU NAUJU PASTATYMU("KANDONINIU"STOVU NERA.)

Turistas

Baikit jūs vieną kartą prieš tuos turistus lankstytis ! Kas per kumečių mentalitetas. Įsikalkit sau į galvą, kad tiems turistams gyliai po barabanu, kaip jūs gyvenat.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS