A. Tapinas kviečia į renginį „Visos šeimos svarbios“ | kl.lt

A. TAPINAS KVIEČIA Į RENGINĮ „VISOS ŠEIMOS SVARBIOS“

  • 38

Gegužės 15 dieną, sekmadienį, minima Tarptautinė šeimos diena, tad Vilniuje, Katedros aikštėje, vyks renginys „Visos šeimos svarbios“.

„Vieni tą dieną rinksis kažkokioje konspiracinėje kaimo sodyboje, kur nepageidaujamos Ukrainos vėliavos, protestuos, kažką nuo kažko gins ir turės savo neapykantos penkiaminutę. O aš kviečiu sekmadienį į Vilnių, į Katedros aikštę, kur vyks renginys „Visos šeimos svarbios“, nes tokioje Lietuvoje, kurioje noriu gyventi ir prie kurios kūrimo prisidedu,  – visos šeimos svarbios. Jų problemos, jų lūkesčiai ir jų tikslai yra svarbūs“, – feisbuke rašo žurnalistas ir visuomenininkas Andrius Tapinas.

Skelbiama, kad šeimų šventėje veiks vaikų zona, bus žaidžiama, piešiama ir vaišinamasi ledais.

„Šventinės dienos proga šeimas nuo scenos pasveikins bent du iš trijų valstybės vadovų. Aš kalbinsiu pačias įvairiausias šeimas ir ieškosime bendrų sąlyčio taškų, bendrų problemų ir jų sprendimo būdų, vyks trumpa diskusija su Partnerystės įstatymo palaikytojais ir skeptikais“, – rašė A. Tapinas. 

Tarp rimtų pokalbių ir sveikinimo kalbų ant scenos lips atlikėjai „8 kambarys“, Dominykas Vaitiekūnas, Mantas Meškerys ir „Strings of Earth Orchestra“.

„O šventės pabaigoje sustosime į simbolinį ratą, nes kai esi rate – tu esi vienodai svarbus. Ir tavo šeima yra vienodai svarbi. Šventėje laukiami visi ir visos vėliavos (išskyrus patys žinote kokias)“, – skelbė žurnalistas.

Vaikų zona bus atidaryta nuo 13 valandos, renginio pradžia – 14 valandą. 

Renginio organizatoriai: Rasa Račienė, „Mamos už LGBTQ+ vaikus“ ir „Laisvės TV“.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

vilius

klausimas,kodel Tapiną žmona paliko,juk graži ir protinga moteris?Ar pats Tapinas nera kaltas?

Dar 10metu

Ir turetu baigtis sita milijardais remema ir agresyviai brukama pe de ras tine revoliucija.

pe de ra stu

"seimos" иди нахуй"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS