Trakų pareigūnai tęsia akciją: būk matomas – nusikabink atšvaitą nuo Kalėdų eglutės | kl.lt

TRAKŲ PAREIGŪNAI TĘSIA AKCIJĄ: BŪK MATOMAS – NUSIKABINK ATŠVAITĄ NUO KALĖDŲ EGLUTĖS

  • 1

Trakų rajono policijos pareigūnai miestiečiams ir svečiams pristato originalią, atšvaitais papuoštą Kalėdų eglę, taip tęsdami akciją „Būk matomas – nusikabink atšvaitą nuo Trakų policijos Kalėdų eglutės“.

Kaip praneša Vilniaus vyriausiasis policijos komisariatas, šiais metais Trakų rajono policija dalyvauja Savivaldybės inicijuotame Kalėdų miestelio kūrime – Trakų Karaimų gatvėje nuo lapkričio 27 d. sužibo Kalėdinių eglučių alėja. Rajono švietimo įstaigos, organizacijos, bendruomenės dalyvauja ir puošia savo eglutes.

Trakų policijos pareigūnai miestiečiams ir svečiams pristato originalią, atšvaitais papuoštą Kalėdų eglę, taip tęsdami akciją „Būk matomas – nusikabink atšvaitą nuo Trakų policijos Kalėdų eglutės“. Trakiškiai ir miesto svečiai, neturintys ar pamiršę atšvaitą, eidami Karaimų gatve, gali ne tik apžiūrėti policijos Kalėdų eglę, bet ir nusikabinti nuo jos patikusį atšvaitą.

Trakų policijos pareigūnai linki ramių, saugių, linksmų artėjančių švenčių ir primena, kad pėstieji, einantys tamsiuoju paros metu ar esant blogam matomumui (kai lyja, sninga, yra apniukę ar tvyro rūkas), prastai matomi ne tik sutemus, bet net ir dieną, privalo turėti šviečiantį kitiems eismo dalyviams matomą žibintą arba vilkėti ryškiaspalvę liemenę su šviesą atspindinčiais elementais arba būti prie drabužių prisisegę kitiems eismo dalyviams matomoje vietoje atšvaitą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pirmyn

Taip suprantu, Trakuose nei šaligatvių, nei gatvių apšvietimo?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS