Skiepas – arčiau namų: vakcinų autobusiukas vyks į tris sostinės rajonus | kl.lt

SKIEPAS – ARČIAU NAMŲ: VAKCINŲ AUTOBUSIUKAS VYKS Į TRIS SOSTINĖS RAJONUS

  • 4

Vilnius tęsia skiepijimą ne tik vakcinacijos centruose ir punktuose, bet ir arčiau namų. Vilniečių susidomėjimo sulaukęs vakcinacijos autobusiukas tęsia kelionę ir ateinančią savaitę vyks net į tris vietas – medikai dirbs šalia Gariūnų turgavietės, prie prekybos centro „Akropolis“ ir Grigiškėse. Kaip ir anksčiau, skiepijimas autobusiuke vyks be registracijos.

Trečiadienį, liepos 14 d., visi norintys pasiskiepyti bus kviečiami Grigiškėse prie IKI parduotuvės (Kovo 11-osios g. 39B, Grigiškės). Mobilus vakcinacijos autobusiukas atveš 200 „Janssen“ (gamintojas „Johnson & Johnson“) vakcinos dozių. Skiepijimas vyks nuo 16 iki 20 valandos.

Ketvirtadienį, liepos 15 d., visi norintys pasiskiepyti bus kviečiami vėl prie prekybos centro „Akropolis“ (Ozo g. 25) –  mobilus vakcinacijos punktas ant ratų prisiparkuos tarp 1 ir 3 įėjimo. Vilniečiams bus pasiūlyta 200 „Janssen“ (gamintojas „Johnson & Johnson“) vakcinos dozių. Skiepijimas vyks nuo 16 iki 20 valandos.

Penktadienį, liepos 16 d., visi norintys pasiskiepyti bus kviečiami į Gariūnų turgavietę (Gariūnų g. 70). Mobilus vakcinacijos autobusiukas lauks ties Gariūnų turgavietės pastato 1-uoju įėjimu, aikštelėje. Čia irgi bus atgabenta 200 „Janssen“ (gamintojas „Johnson & Johnson“) vakcinos dozių. Skiepijimas vyks nuo 7.30 iki 10 valandos.

Autobusiukas jau yra lankęsis Naujininkų ir Naujosios Vilnios rajonuose, taip pat Šeškinėje, prie prekybos centro „Akropolis“, iš viso šiuo būdu jau paskiepyta apie 600 gyventojų.

Taip pat primename, kad mobilios komandos vyksta vakcinuoti ir į įmones, kuriose susirenka ne mažiau kaip 50 norinčių pasiskiepyti darbuotojų. Taip mobilios komandos jau aplankė 6 įmones. Jeigu pageidaujate, kad mobili komanda atvyktų ir į jūsų įmonę skiepyti darbuotojų, prašom kreiptis el. paštu vakcinaimonems@vilnius.lt arba tel. 852112330.

Skiepijimas Lukiškių vakcinacijos punkte ir „Litexpo“

Lukiškių aikštėje esančiame punkte nuo COVID-19 skiepijama I–VI nuo 10 val. iki 20 val., o sekmadienį, esant vakcinų – nuo 10 val. iki 15 val. Šiuo metu per dieną planuojama paskiepyti 150 gyventojų.

Lukiškių vakcinacijos punkte:

liepos 10-11 d. bus skiepijama „Moderna“ vakcina;                                                  

liepos 12, 13, 14 d. bus skiepijama „AstraZeneca“ vakcina;                                                   

liepos 15, 16, 17, 18 d. – „Moderna“ vakcina.

„Litexpo“ vakcinacijos centre ateinančią savaitę bus skiepijama:

„Pfizer-BioNTech“ vakcinomis – liepos 12-18 dienomis planuojama paskiepyti 13 000 asmenų, iš kurių 5000  bus revakcinuojami, o 8000 gaus pirmąsias dozes.

„Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“)  – liepos 12 d. revakcinuojama 2100 asmenų, pirmomis dozėmis galima pasiskiepyti liepos 10 d. (yra  2000 vietų)

„Moderna“ – liepos 12 , 17 ir 18 dienomis, planuojama paskiepyti 6500 asmenų, iš kurių 500 bus revakcinuojami, o 6000 gaus pirmąsias dozes.

Gyventojai be registracijos gali atvykti nuo pirmadienio iki sekmadienio – 10–18 val. Be registracijos bus galima pasiskiepyti šiomis vakcinomis:

Liepos 12 d. – „Moderna“ ir „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“);

Liepos 13–16 d. – „Pfizer-BioNTech“;

Liepos 17-18 d. (savaitgalį) – „Moderna“ ir „Pfizer-BioNTech“.

GALERIJA

  • Skiepas – arčiau namų: vakcinų autobusiukas vyks į tris sostinės rajonus
  • Skiepas – arčiau namų: vakcinų autobusiukas vyks į tris sostinės rajonus
  • Skiepas – arčiau namų: vakcinų autobusiukas vyks į tris sostinės rajonus
  • Skiepas – arčiau namų: vakcinų autobusiukas vyks į tris sostinės rajonus
S. Žiūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Antikvakeriams

Patvoriniai antikvakeriai jau vemia.

Tuoj kaip kokie jahovos

Vaikscios po namus ir siūlys :)))))

prašom, prašom

prašom pro šalį
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS