Valakampių paplūdimyje – ketvirtasis „Vilniaus triatlonas“: bus eismo ribojimų | kl.lt

VALAKAMPIŲ PAPLŪDIMYJE – KETVIRTASIS „VILNIAUS TRIATLONAS“: BUS EISMO RIBOJIMŲ

Birželio 22 dieną šalia 2-ojo Valakampių paplūdimio vyks „Vilniaus triatlonas“. Lietuvos triatlono taurės (LTT) ir Vilniaus savivaldybės organizuojamas renginys vėl kvies visus pasivaržyti itin populiarioje ir kiekvienam tinkančioje supersprinto rungtyje („Tri-Fun“).

Dalyviams teks Neryje nuplaukti 200 m, dviračiais įveikti 10 km ir nubėgti 2,5 km.

Vilniuje dalyviai varžysis ne tik individualiose lenktynėse, bet ir galės rungtyniauti estafetėje. Komandą sudaro trys dalyviai, kurie turės keistis tarp rungčių.

Eismo ribojimai ir viešojo transporto pokyčiai renginio metu

Birželio 22 d. nuo 18.30 iki 20 val. vyks bėgimo ir važiavimo dviračių rungtys, kurių metu bus draudžiamas transporto priemonių eismas viena eismo juosta Vaidilutės, Svajonių, Meškeriotojų, Valakupių ir Lizdeikos gatvėse.

Nuo 18.30 val. iki 21 val. taip pat keisis 15 autobusų maršruto trasa. Važiuodamas link Turniškių autobusas Lakštingalų ir Valakupių gatvių sankryžoje suks į dešinę, kur stos laikinai įrengtose Meškeriotojų ir Mėlynių stotelėse. Link Žolyno g. autobusai važiuos įprasta trasa.

Automobilių parkavimas galimas Meškeriotojų g. Prašoma nepalikti automobilių dviračių trasoje – Vaidilutės ir Svajonių gatvėse.

Organizatoriai atsiprašo už laikinus nepatogumus ir kviečia ne tik dalyvauti, bet ir palaikyti sportininkus.

GALERIJA

  • Valakampių paplūdimyje – ketvirtasis „Vilniaus triatlonas“: bus eismo ribojimų
Vilniaus savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS