Valdovų rūmuose – įspūdingas A. Brazausko medžioklės trofėjus | kl.lt

VALDOVŲ RŪMUOSE – ĮSPŪDINGAS A. BRAZAUSKO MEDŽIOKLĖS TROFĖJUS

  • 10

Valdovų rūmuose pradėtas eksponuoti vienas įspūdingiausių velionio prezidento Algirdo Brazausko medžioklės trofėjų - lokys.

Bet pati paroda skirta ne medžioklei, ir ne Brazauskui, o Lietuvos ir Lenkijos poetui Adomui Mickevičiui, informavo LNK žinių tarnyba.

Muziejininkai sumanė parodą paįvairinti lokio iškamša.

A. Brazausko sumedžiotą lokį Valdovų rūmai pasiskolino iš Medininkų pilies. Šioje pilyje saugomi ir kiti A. Brazausko medžioklių trofėjai.

Su A. Brazausko medžiodavęs jo žentas Algirdas Usonis atskleidė, kur prezidentas šį lokį nutykojo.

Šis lokys buvo sumedžiotas Estijoje maždaug prieš penkiolika metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

>

Ar subludot galutinai?

tremtinys

kaip Kubilius atims is Brazausku ,jug jie visi suristi ant vienos sakos,tai yra visi voge odabar isduoti -reiskia save pasmergti pries valstybe,t,y,pries paprastus zmones ,uztat ir kisa mums prezedentus JUOZAITIS buves desinioji Brazausko ranka,jei neseni komunistai butu buve geriau,taip ir reikia zmonems nes niekaip nemasto ,ka maskva pasiuncia parsidavelius tu ir klauso ,nebera tokiu zmoniu kurie kovojo uz garbe,sazine,lietuvos ateiti ,dabar visi tik babkes daro ir laukia geresnio rytojaus,deje jos jau nebebus brangieji

AMB

Vsio zokono ! Gaila ,kad leido zmones kumunistams isgraibtyti Lietuva! Reikia nors viesbuti atimti is sekretoriaus suguloves!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS