Vilniaus centre – nauji gyvenamieji namai | kl.lt

VILNIAUS CENTRE – NAUJI GYVENAMIEJI NAMAI

  • 0

Statybų bendrovė „YIT Kausta“ kitų metų pavasarį centrinėje Vilniaus dalyje, Raitininkų gatvėje, pradės naujų gyvenamųjų namų su komercinėmis patalpomis statybas.

„Raitininkų sodo“ vidiniame kieme yra numatyti butai su privačiais sodais ir vaizdais į miesto panoramą. Planuojama, jog į naujuosius namus naujakuriai galės įsikelti 2018 m. vasaros pabaigoje.

Sklype Raitininkų gatvėje iškils pastatas, kuriame bus įrengta 210 butų. Planuojama, kad namas turės vidinį kiemą, kuris gyventojams suteiks daugiau privatumo ir saugumo. Viršutiniame pastato aukšte numatyti erdvūs butai su terasomis, iš kurių gyventojams atsivers įspūdingi vaizdai.

Vis daugiau žmonių renkasi gyvenimą arčiau miesto centro, kur ne tik išvystyta infrastruktūra, bet ir viskas ranka pasiekiama.

Vidinio kiemo pirmuosiuose aukštuose suprojektuoti butai su privačiais sodais, o gatvės pusėje ir prie įvažiavimo į kvartalą numatytos patalpos įvairias paslaugas gyventojams teiksiančioms įmonėms.

„Centrinėje miesto dalyje daugėja nekilnojamojo turto projektų – vis daugiau žmonių renkasi gyvenimą arčiau miesto centro, kur ne tik išvystyta infrastruktūra, bet ir viskas ranka pasiekiama. Rinkdamiesi būstą tokie gyventojai jau akcentuoja ne tik patogumą – jiems svarbu ir privatumas, būsto išskirtinumas bei estetiška aplinka. Todėl kurdami „Raitininkų sodą“ itin didelį dėmesį skyrėme vidinei komplekso erdvei, kurioje bus įkurdintas sodas su poilsio zona bei vaikų žaidimo aikštele“, – sakė „YIT Kausta“ vadovas Kęstutis Vanagas.

Ieškantys naujo būsto miesto centre, „Raitininkų sode“ turės galimybę rinktis 2–4 kambarių, 38–94 kv. metrų ploto butus bei iki 100 kv. metrų ploto patalpas verslui.

Gyventojų patogumui po namu bus įrengta požeminė automobilių aikštelė bei vietos gyventojams ir svečiams šalia namo, taip pat papildomos automobilių stovėjimo vietos komercinių patalpų darbuotojams ir klientams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS