Vilniaus gatvėse – chaosas: automobiliai stringa ilgose spūstyse | kl.lt

VILNIAUS GATVĖSE – CHAOSAS: AUTOMOBILIAI STRINGA ILGOSE SPŪSTYSE

  • 9

Trečiadienio rytą vilniečiai ir sostinės svečiai strigo ilgose automobilių spūstyse.

Vairuotojai iš įvairių sostinės vietų pataria rinktis kitą maršrutą arba apsišarvuoti kantrybe.

Kaip jau buvo skelbta, dėl Vilniuje vykstančio NATO viršūnių susitikimo trečiadienį sostinėje galioja griežtesni eismo ribojimai nei pirmąją dieną.

Kaip antradienį pranešė Vilniaus savivaldybė, be esamų apribojimų nuo 6.30 iki 12 val. be kitų suplanuotų ir anksčiau skelbtų ribojimų eismas Lazdynų tiltu ir Oslo gatvės atkarpa tarp Lazdynų tilto ir Vakarinio aplinkkelio bus draudžiamas, kaip ir eismas estakada virš Savanorių pr. žiedo.

Draudžiama važiuoti Geležinio Vilko gatvės atkarpoje tarp Savanorių ir Pedagoginio žiedinių sankryžų, iš T. Narbuto gatvės įvažiuoti į Pedagoginio žiedą.

Eismas taip pat draudžiamas Ukmergės gatvės atkarpoje tarp Ozo ir Geležinio Vilko gatvių, Konstitucijos prospekte, Šeimyniškių bei T. Kosciuškos gatvėse.

Taip pat kai kuriose gatvėse transporto priemonės galioja važiuoti tik tam tikromis kryptimis.

Ribojimų metu nuo 6.30 iki 12 val. viešasis transportas kursuos pagal suplanuotus tvarkaraščius, tačiau galimi vėlavimai. Tam tikru metu viešojo transporto eismas laikinai minėtose gatvėse ar jų atkarpose gali būti sustabdytas.

Ribojimų metu minėtose gatvėse ir jų atkarpose gali važiuoti specialiųjų tarnybų ir kitas transportas, turintis išduotus leidimus. Iš papildomų ribojimų zonos ar į ją pagal galimybes bus leidžiama važiuoti ir gyventojų bei aptarnaujančiam transportui.

Kintant saugumo reikalavimams, minėti papildomi eismo ribojimai gali būti taikomi trumpiau arba ilgiau.

Dėl aukštų pareigūnų vizito sostinėje numatyti eismo ribojimai, beveik visame senamiestyje bus draudžiamas automobilių, dviračių, elektrinių paspirtukų eismas.

Nuo antradienio 12 val. iki trečiadienio 16 val. Vilniaus oro uoste nebus vykdomi jokie komerciniai skrydžiai, nesusiję su NATO renginiu.

GALERIJA

  • Vilniaus gatvėse – chaosas: automobiliai stringa ilgose spūstyse
  • Vilniaus gatvėse – chaosas: automobiliai stringa ilgose spūstyse
  • Vilniaus gatvėse – chaosas: automobiliai stringa ilgose spūstyse
  • Vilniaus gatvėse – chaosas: automobiliai stringa ilgose spūstyse
  • Vilniaus gatvėse – chaosas: automobiliai stringa ilgose spūstyse
Feisbuko grupės „Reidas Vilniuje | Trikojis Vilniuje“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

KAS ŽINO???KADA ŠIE NATO IDIOTAI IŠSISKIRSTYS ????

Senukas

Japonija remia Ukraina niekas tu vanu nenori ru mir

Mažas trumpas

Kažkas ne to su kelių direkcia, čia tas nato susirinkimas ne prie ko, pastoviai spūstys, ne adekvačiai ilgai trunkančios, pas mus mažai žmonių, gatvės plačios, kodėl tokie kamsčiai, užsienis daug geriau susitvarko su 10x žmonių srautais... Kaune dar žiauriau, o žmonių dar mažiau...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS