Vilniaus jubiliejui artėjant ruošiama komunikacijos kampanija | kl.lt

VILNIAUS JUBILIEJUI ARTĖJANT RUOŠIAMA KOMUNIKACIJOS KAMPANIJA

Vilniui ruošiantis 700 metų jubiliejui, pradedama rengti ilgalaikė komunikacijos koncepcija, apimsianti konkursus, televizinius projektus, renginius ir kitas priemones.

Turizmo ir verslo plėtros agentūra „Go Vilnius“ gegužę pasirašė 96,8 tūkst. eurų (su PVM) vertės trejų metų sutartį su konkursą laimėjusia mažąja bendrija „Pantomima“. Koncepcijos kūrimo paslaugos bus perkamos pagal poreikį ir „Go Vilnius“ neįsipareigoja nupirkti paslaugų už visą šią sumą.

Komunikacijos linija, žinia ir vizualiniai sprendimai turi išsiskirti „originalumu, kūrybiškumu, šviežumu, reikėtų nebijoti laužyti nusistovėjusių standartų, net šiek tiek provokuoti“, pažymima pirkimo dokumentuose.

„Žinutė ir jos išpildymas turi nešti savyje ambiciją ne tik ilgam įsiminti tautiečių tarpe, bet ir nustebinti visko mačiusį pasaulį. Tuo pačiu būtina prisiminti, kad Vilniaus jubiliejus yra skirtas vienyti, bet ne priešinti skirtingas grupes“, – rašoma techninėje specifikacijoje.

Pasak „Go Vilnius“, „Pantomima“ atsakinga už bendrą „Vilniui – 700 metų“ komunikacijos koncepcijos sukūrimą, kuris išlaikytų visos komunikacijos vientisumą 2021-2023 metais.

„Komunikacijos koncepcijos tikslas – suformuoti vieningą šventės pozicionavimą, identitetą, apibrėžti tikslines auditorijas, kurioms bus skirta komunikacija, jos kanalus, sukurti bendrą vizualinį identitetą skirtą ir Lietuvos, ir užsienio tikslinėms rinkoms“, – teigiama „Go Vilnius“ komentare BNS.

Nuo 2021 metų numatoma aktyviai komunikuoti ir ruoštis jubiliejui.

Registrų centro duomenimis, Marijampolėje registruota ir nuo 2018 metų veikianti „Pantomima“ gali užsiimti kino filmų, vaizdo filmų ir televizijos programų rengėjų veikla, fotografavimo veikla. Mažoji bendrija turi du narius – fizinius asmenis.

Centriniame viešųjų pirkimų portale nurodoma, kad konkurse dalyvavo ir „Idea prima“, „New Agency“, „Kūrybiniai komunikacijos sprendimai“.

Vilnius įkūrimo jubiliejų minės 2023 metais. Lietuvos sostinės įkūrimo data simboliškai laikomi 1323-ieji, kai Vilnius paminėtas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino laiške.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS