Vilniaus rajone savaitgalį – karinės pratybos | kl.lt

VILNIAUS RAJONE SAVAITGALĮ – KARINĖS PRATYBOS

  • 12

Vilniaus rajone savaitgalį vyks Krašto apsaugos savanorių pajėgų karinės pratybos, skelbia savivaldybė.

Jos teigimu, šeštadienį ir sekmadienį čia treniruosis Didžiosios Kovos apygardos 8-oji rinktinė.

Šių pratybų tikslas – treniruoti karius savanorius šalies gynybai.

Pratybose dalyvaus apie 70 karių su ginklais, bus naudojami imitaciniai šaudmenys, pirotechninės priemonės.

Kariai judės su karinėmis ir civilinėmis ratinėmis transporto priemonėmis. Pratybos vyks ir šviesiu, ir tamsiu paros metu, tačiau pratybų metu gyventojų rimtis nebus trikdoma.

Anot savivaldybės, kariai savanoriai po pratybų įsipareigoja sutvarkyti pratybų vietas bei saugoti civilinę infrastruktūrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

...

Tai pizdikyt i ta rusina šiukšles. Tai ja tikite tai ko gi ne tapus juos pilečiai pirmin jusu čia niekas ne laiko dikaduonei. Kaip tik geras faršas busit. Kokio bybio čia sedyt ir smerket lietuva. Reikalaujat iš valstybes o ka tu jai davei kad tu iš jos reikalauji latre ble...

KARYS

Smelio deže tu blia. Yra žmoniu ir tikrai daug kurie pasiriže kovot gint savo valstybe ir vat tokius vat laido ryterius. Pats paemias carla ar AT-4 manau net nesugebetum užtaisyt ir iššaut. O jai ir stebuklas toks atsitiktu tai ne manau ar net suprastum kuri puse išauna. Tai kad jai neturiu ka pakomentuot tai ne komentuot. Kitu šaliu civiliai didžiuojasi savo kareis ir tiki. O čia guodumas nepasitenkinimqs ir ižeidinejimas. Turetumete džiaugtis ir palaikyt kad nors ir ne didele bet ir lietuva turi kariuomene. Ir tikrai metais einan jinai yra tobulinama ir modernizuojama.

lietuvis

jeigu mes nebūtume nacionalistais būtume seniai išnykę
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS