Vilniaus rotušei vadovaus verslo vadybos konsultantas P. Vaisieta | kl.lt

VILNIAUS ROTUŠEI VADOVAUS VERSLO VADYBOS KONSULTANTAS P. VAISIETA

  • 3

Vilniaus rotušei vadovaus verslo vadybos konsultantas Perlis Vaisieta, pirmadienį pranešė Vilniaus savivaldybė.

Pasak savivaldybės, jis atrinktas iš 15 kandidatų, dalyvavusių atvirame konkurse, ir nuo birželio 28-osios vadovaus 10 įstaigos darbuotojų komandai.

P. Vaisieta yra baigęs Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, dramos aktoriaus specialybę bei, pasak savivaldybės, sukaupė daug vertingos patirties profesionalaus teatro scenoje, LRT televizijoje ir radijuje.

Naujasis rotušės vadovas taip pat dirbo kultūros ir meno skyriaus vedėju savivaldoje, verslo konsultantu – treneriu tarptautinėje konsultacinėje kompanijoje „Mercuri International“, prieš darbą Rotušėje buvo sertifikuotas verslo vadybos konsultantas – ekspertas, koučingo specialistas, užėmė vadovaujančias pareigas „CAGR Consulting Group“ verslo mokymų ir konsultavimo įmonėje.

Naujam vadovui keliami tikslai – inicijuoti renginius ir projektus, kurie kurtų išliekamąją vertę ir formuotų Vilniaus veidą, atspindintį istorinę, kultūrinę, edukuojančią miesto Rotušės dvasią, tuo pačiu generuotų visada jauno, gyvo, inovatyvaus ir pozityvaus miesto – Lietuvos sostinės – įvaizdį.

„Tikiuosi, kad naujasis vadovas atviromis akimis žvelgs į progresyvias iniciatyvas, naujoves bei turės gerą meninį skonį. Rotušė turi tapti atvira, kviečiančia erdve miestiečiams“, – sako miesto meras Remigijus Šimašius.

Pats P. Vaisieta pabrėžia, kad Vilniaus rotušė yra „ne administracinis pastatas ir ne muziejus, o gyvai funkcionuojantis miesto organizmas“.

„Todėl su didele atsakomybe priimu naujus iššūkius, suvokdamas metaforą: „Vilniaus Rotušė – tai miesto širdis“. Ji turi plakti sostinės ritmu: atspindėdama tai, kuo gyvename ir kas esame, kuo galime didžiuotis, iš ko semiamės išminties, polėkio, prasmės ar įkvėpimo“, – sako P. Vaisieta.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Tomas Vaisieta

Rotušė yra merdijanti skylė, o šis grybas - draugelių chebros atstovas, atsisėdęs į šiltą kėdę, kur bus galima nieko neveikti.

Edita

Nuoširdžiausi sveikinimai! Puikus sprendimas, puikus vadovas, sostinės rotušė reprezentuos tikrąją Lietuvos sostinę puikaus vadovo vadovavimo ! Sėkmės Perliui Vaisietai !

Vilnietis

Rotušė turi tapti atvira, kviečiančia erdve miestiečiams“, – JAU PENKERIUS METUS sako miesto meras Remigijus Šimašius.Bet nuo to niekas nesikeičia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS