Vilniaus savivaldybės komisija svarstys siūlymus dėl Viršuliškėse degusio namo konstrukcijos | kl.lt

VILNIAUS SAVIVALDYBĖS KOMISIJA SVARSTYS SIŪLYMUS DĖL VIRŠULIŠKĖSE DEGUSIO NAMO KONSTRUKCIJOS

  • 1

Sostinės savivaldybės sudaryta avarijos tyrimo komisija pirmadienį svarstys ekspertų pasiūlymus dėl gaisro suniokoto Viršuliškių daugiabučio konstrukcijos tvirtinimo.

„Avarijos tyrimo komisija aptars ekspertų gautus pasiūlymus pastato sutvirtinimui. Toliau bus tęsiamas darbas dėl galutinių rekomendacijų“, – Eltai teigė Vilniaus miesto savivaldybės atstovas Irmantas Kuzas.

ELTA primena, kad sausio mėnesio pradžioje sostinės Viršuliškių gatvėje esančiame daugiabutyje įvykus keliems sprogimams kilo gaisras. Tarnybų duomenimis, gaisras išsiplėtė į keturis butus ketvirtame ir penktame aukštuose. Gaisro metu buvo pažeistos daugiabučio konstrukcijos, įgriuvo tarp degančių butų esanti perdanga.

Dėl kilusio gaisro iš viso evakuoti 30-ies butų gyventojai, 3 žmonės gaisro metu apsinuodijo smalkėmis, du namo gyventojai žuvo.

Vilniaus miesto savivaldybė gaisro įvykio vietoje paskelbė ekstremaliąją situaciją, pastatas saugomas. Taip pat buvo suformuota avarijos tyrimo komisija, kuri prieš dvi savaites nutarė imtis neatidėliotinų veiksmų, sutvirtinant daugiabučio konstrukciją.

Policija renka informaciją tyrimui dėl gaisro aplinkybių. Taip pat pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kiek menu

blokiniai buvo statyti ant 50 metu ,paskui kap trmontad turejo but atliktas itvdar galiojimad pratestas 25 metams,paskui griovimad,bet kai kas kalvoja jie amzini ,tik kodel ,gsl del biznio ,putplasciu aplipdyt ,biznis gi .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS