Vilnių užkišo milžiniška spūstis, bet pareigūnai paguodžiančių žodžių neturi | kl.lt

VILNIŲ UŽKIŠO MILŽINIŠKA SPŪSTIS, BET PAREIGŪNAI PAGUODŽIANČIŲ ŽODŽIŲ NETURI

  • 7

Antradienį Vilniuje vairuotojai strigo milžiniškoje spūstyje, susidariusioje vakariniame aplinkkelyje. Pasirodo, tokia situacija sostinėje nėra retenybė – automobilių srautas čia formuojasi kas rytą.

Nuotraukomis ir vaizdo įrašais, kuriuose matyti didžiulė transporto priemonių spūstis, internautai dalijasi feisbuke esančiose grupėse. 

„Daugiau dūmų, daugiau nuodingo smogo, o ir daugiau susimoki už degalus, kuriais ir pats nuodijiesi, ir kitus nuodiji. Tokia ta šių dienų politika ir realybė“, – esamą spūsčių Vilniuje situaciją komentavo Albertas. 

„Ir taip kiekvieną darbo dieną...“ – apmaudo neslėpė prie įrašo komentavęs dar vienas vyras. „Ant tiltų ir po jais draudžiama stovėti. O šiaip tai kaip Šanchajuje“, – pastebėjo Gediminas. „Pirmą kartą ryte į Vilnių atvažiavai? Kiekvieną dieną taip. Dar tenka vos ne nuo Grigiškių stovėti iki Gariūnų nuvažiavimo“, – piktinosi Marius.

Feisbuko grupės „Furistai“ nuotr.

Portalo diena.lt žurnalistams susisiekus su Vilniaus policijos atstovais pasiteirauti dėl vairuotojų užfiksuotos spūsties priežasties, jie teigė, kad avarijų ar kitų incidentų vakariniame aplinkkelyje rugsėjo 20 dieną nefiksuota.

Milžiniški automobilių srautai čia, kryptimi link Gariūnų ir Kauno, bei vakariniame aplinkkelyje formuojasi kiekvieną rytą. Jie neišsiskirsto iki pat 10 val. ar net vėlesnio laiko.

GALERIJA

  • Vilnių užkišo milžiniška spūstis, bet pareigūnai paguodžiančių žodžių neturi
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Nežiniukas

O pabandytų kokia 3 mėnesius visuomeninį transportą padaryti nemokamu ir palauktų rezultatų, Bet ne visi pabumba ir visokių brangių bet kvailų vizijų vis kūria ir kūria.

akivaizdžiai

benzinas per pigus, turėtų kainuoti 10e/ltr,

Tai kad šalį valdo (madingas uždraustas žodis)

Ir kiek tik gali siaurina gatves. Pasakykite pagaliau kokiam idiotui atėjo į galvą dvigubai susiaurinti gatvę šalia aikštėsKretingos centre? Ar kas matė nors vieną pėsčiąjį gatvės sąskata „išplėtotame“ šaligatvyje? Per mažai kamščių buvo? Dabar bus daugiau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS