Vilniuje karščiuojantį vyrą iš poliklinikos išsivežė žmonės su specialia apranga | kl.lt

VILNIUJE KARŠČIUOJANTĮ VYRĄ IŠ POLIKLINIKOS IŠSIVEŽĖ ŽMONĖS SU SPECIALIA APRANGA

  • 7

Iš Vilniaus Karoliniškių poliklinikos karščiuojantį vyrą išsivežė specialia apranga apsirengę žmonės, skelbia tv3.lt.

Buvo pranešta pie karščiuojantį (temperatūra – 39,5 C) ir kosėjantį vyrą, kuris buvo Frankfurte, bet su kinų tautybės ar kitais peršalimo simptomų turinčiais žmonėmis tiesioginio kontakto neturėjo.

„Todėl šis atvejis pagal epidemiologinius kriterijus neatitinka atvejo apibrėžimo“, – tv3.lt sakė Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Kokybės valdybos ir komunikacijos skyriaus vedėja Diana Brunevičienė.

Portalas primena, kad į Kauno klinikinę ligoninę pirmadienį iš Alytaus dėl pakilusios temperatūros buvo atvežtas vyras, neseniai lankęsis Kinijoje.

Pirmadienį į Kauno klinikinę ligoninę iš Alytaus atvežtas Kinijoje lankęsis vyras, kuriam buvo pakilusi temperatūra, koronavirusu neserga, antradienį rytą BNS informavo Sveikatos apsaugos ministerija (SAM).

„Šį rytą gautas mėginio tyrimo rezultatas neigiamas, žmogus nėra užsikrėtęs koronavirusu“, – BNS sakė SAM Spaudos tarnybos patarėja Gabrielė Banaitytė.

Kaip jau rašyta, Naujojo koronaviruso epidemijos aukų skaičius Kinijoje antradienį pasiekė 1 863, užfiksavus dar 93 mirties atvejus labiausiai nuo ligos protrūkio nukentėjusioje centrinėje Hubėjaus provincijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

A

Baikit trizniuot!

Patriotas

Priezastis prasyti europos sajungos paramos,aisku,kad i kazkieno kisenes!

kavenskis

skaitau ir galvoju psichoze ar pakazucha???!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS