Vilniuje krepšinio aistruolių prašoma nesudaryti transporto spūsčių prie testavimo punkto | kl.lt

VILNIUJE KREPŠINIO AISTRUOLIŲ PRAŠOMA NESUDARYTI TRANSPORTO SPŪSČIŲ PRIE TESTAVIMO PUNKTO

  • 1

Siekdama užtikrinti sklandų mobiliojo testavimo punkto darbą V. Gerulaičio g. 1 Vilniuje, sostinės savivaldybė labai prašo krepšinio gerbėjų stebėti Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ varžybas „Avia Solutions Group“ arenoje sekmadienį patogiai nuvykti viešuoju transportu. Jei neišvengiama važiuoti nuosavu automobiliu – nestatyti mašinos greta veikiančio mobiliojo testavimo punkto, kad nesusidarytų papildomos transporto spūstys punkto prieigose.

Vilniuje plintant labiau užkrečiamai omikron atmainai ir sparčiai blogėjant epidemiologinei situacijai, besitestuojančiųjų srautas padidėjo kelis kartus. Nerimaujantiems dėl savo sveikatos nereikėtų sukelti papildomo streso, kad laiku nepavyksta patekti pas specialistus.

Krepšinio aistruoliams ir varžybų organizatoriai dėkoja už supratingumą. „Šiuo sudėtingu metu dedame visas pastangas, kad COVID-19 ištyrimo paslaugą galėtume suteikti visiems, kam ji reikalinga, o gyventojai ir jų šeimos būtų saugūs“, – teigiama savivaldybė pranešime.

Sekmadienį, 17.20 val., bus žaidžiamos LKL varžybos tarp Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

o

gal uzapvalinkit ta svabmarmaline propoganda palaikoma Pisss saikos kuriai wsu visa kloniada teks atsakyt pries tautos teisma===

SUSIJUSIOS NAUJIENOS