Vilniuje kursuos „Meilės autobusas“ | kl.lt

VILNIUJE KURSUOS „MEILĖS AUTOBUSAS“

  • 1

Penktadienį, vasario 12-ąją, 12.30 val. nuo stotelės „Senoji Plytinė“ troleibuso Nr. 2 maršrutu Saulėtekis – Stotis – Saulėtekis pajudės „Meilės autobusas“.

Autobusu važiuojantys asociacijos „Demetra“ savanoriai, Valentinas Saugulis ir mimai kvies važiuoti kartu, daugiau sužinoti apie ŽIV/AIDS bei pripildyti kišenes nemokamų prezervatyvų „Love“!

Didžiausia pasaulyje AIDS organizacija – AIDS Sveikatos apsaugos fondas (AHF) – veikianti 35 šalyse ir remianti apie 160 tarptautinės prezervatyvo dienos renginių visame pasaulyje taip primena apie saugų lytinį elgesį ir kviečia „Wrap Your Love!”, kad išvengti neplanuoto nėštumo, lytiškai plintančių ligų, taip pat ir ŽIV infekcijos.

„Esame susirūpinę, nes visame pasaulyje visuomenės sąmoningumas, jog prezervatyvas yra patikima priemonė, apsauganti nuo mirtį sukeliančių ligų, nuolat mažėja, - teigia Terry Ford, AHF advokacijos ir politikos vadovė. „Šiemet siekiame tarptautinį dėmesį atkreipti į saugesnio lytinio elgesio svarbą ir siunčiame teigiamą žinią jauniems, seksualiai aktyviems žmonėms, kad prezervatyvo pastovus naudojimas yra būtinas“.

„Reikia ir mums, Lietuvoje, atsikratyti stereotipų ir suvokti, kad apsaugos priemonių naudojimo propagavimas ir prieinamumo didinimas yra labai svarbūs, todėl informacijos apie saugius lytinius santykius teikimas ir prezervatyvų dalijimas yra šios dienos tikslas, - sako asociacijos „Demetra“ vadovė Svetlana Kulšis.

„Meilės autobusas“ planuoja išdalinti apie 10000 nemokamų prezervatyvų „Love“ ir informacinių leidinių. Kas nespės į „Meilės autobuso“ maršrutą, kviečiami nuo 14 val. „Meilės autobuso“ ieškoti Saulėtekyje, netoli šešiolikaaukščių bendrabučių ir kartu su Valentinu Sauguliu nusifotografuoti asmenukei prie „Wrap Your Love!” stendo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tai

kokia cia meile su vien gumikem ir be mergu?....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS