Vilniuje nelieka galimybės pildyti JUDU / Vilniečio kortelėse esančios e. piniginės | kl.lt

VILNIUJE NELIEKA GALIMYBĖS PILDYTI JUDU / VILNIEČIO KORTELĖSE ESANČIOS E. PINIGINĖS

Nuo sekmadienio Vilniuje nebeliks galimybės pildyti JUDU / Vilniečio kortelėse esančios e. piniginės – į ją buvo galima pasipildytą norimą pinigų sumą, o vėliau važiuojant rinktis tam tikros trukmės kelionės bilietus.

Pavyzdžiui, pasipildęs e. piniginę 5 eurų suma, keleivis komposteryje galėjo rinktis: ar jam žymėti 30 minučių ar 90 minučių elektroninį bilietą.

„Klientų turimos lėšos nedings – jas bus galima išnaudoti per 3 metus“, – feisbuke skelbia JUDU Susisiekimo paslaugos.

Nuo sausio 8 dienos bilietų platinimo vietose bus galima įsigyti tik šių rūšių viešojo transporto bilietus: 30 ir 60 minučių bilietus, 1 ir 3 dienų terminuotus bilietus, 30 dienų (1 mėn.), 90 dienų (3 mėn.) ir 365 dienų (12 mėn.) visų savaitės dienų ir darbo dienų bilietus, visus specialius bilietus: „Statyk ir važiuok”, „Pradinuko bilietą”, specialų 12 mėn. bilietą, kontrolės bilietą ir kitus.

Nuo sausio 8 dienos atsisakoma nepopuliarių bilietų rūšių, tad nebus galima įsigyti 5 ir 10 dienų, 180 dienų (6 mėn.), 270 dienų (9 mėn.).

Turintiems šių rūšių bilietus, juos bus galima panaudoti per trejus metus.

Šalies sostinėje autobusais kasdien pervežama apie 300 tūkstančių, o troleibusais – apie 200 tūkstančių keleivių.

Kiekvieną darbo dieną autobusai ir troleibusai miesto maršrutais pradeda važiuoti paryčiais, po 4 valandos. Keleiviai baigiami vežti apie vidurnaktį.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Čia irgi dvokia

Kuo daugiau skaitmenizacijos,tuo daugiau proto knisimo ir pinigų lupimo.To ir buvo galima tikėtis,nes ji tam ir sukurta.

Nesipildo

JUDU - pirkite JUSTRYS!

Elena

Kaip jie man grąžins per tris metus 0.33 centus, jeigu negalėsiu papildyti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS