Vilnius jau ryt įžiebs Kalėdų eglę: į šventę veš daugiau autobusų | kl.lt

VILNIUS JAU RYT ĮŽIEBS KALĖDŲ EGLĘ: Į ŠVENTĘ VEŠ DAUGIAU AUTOBUSŲ

Vilniuje šeštadienį Kalėdų eglės įžiebimo proga kursuos daugiau autobusų, į šventę bus galima atvykti talpesniu viešuoju transportu.

Šeštadienį antroje dienos pusėje 10, 22 ir 46 autobusų bei 2 ir 17 troleibusų maršrutais, kurie pasiekia centro prieigas, kursuos didesnės talpos transporto priemonės.

Pagrindinių miesto maršrutų – 1G, 3G, 4G, 6G bei 53 maršrutų autobusai ir 2, 17 maršrutų troleibusai, važiuojantys pro centrą, vakare kursuos dažniau, pranešė „Susisiekimo paslaugos“.

Nuo 16 iki 18 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas Didžiojoje gatvėje ir aplink Rotušės aikštę, o nuo 18 iki 23 val. – T. Vrublevskio, Šventaragio, Barboros Radvilaitės gatvėse, taip pat Gedimino prospekte nuo Vilniaus iki Šventaragio gatvės draudžiant įvažiuoti iš šalutinių gatvių.

Kalėdų eglė sostinėje bus įžiebiama šeštadienį 19 valandą.

GALERIJA

  • Vilnius jau ryt įžiebs Kalėdų eglę: į šventę veš daugiau autobusų
„Susisiekimo paslaugų“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

c

spekuliantu gusta

Lana22

Aš ieškau vyro lаisviems sаntykiams, mes gаlime prаdėti bеndrauti per šią svеtainę - www.ujeb.se/lana22

Sėkmė darbo namuose iš namų metu

Lengvai dirbdamas ne visą darbo dieną internetu iš namų per pastarąsias 4 savaites gavau 25836 USD, nes lengvai dirbau namuose iš namų. Aš esu nuolatinis studentas, dirbu ne visą darbo dieną iš namų ir uždirbu daugiau pajamų. Aš lengvai kasdien dirbu nuo 3 iki 4 valandų. dieną laisvalaikiu. visi gali atlikti šį darbą ir uždirbti daugiau pajamų ne visą darbo dieną internete, tiesiog atidarykite šią nuorodą ir vykdykite instrrukcijas ... ..................>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­­a­­s­­h­­F­l­o­w­7­7.C­o­m
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS