Žinomą vilnietį pradžiugino šiaulietė, o šią – policijos operatyvumas | kl.lt

ŽINOMĄ VILNIETĮ PRADŽIUGINO ŠIAULIETĖ, O ŠIĄ – POLICIJOS OPERATYVUMAS

  • 3

Šiaulietės Liudmilos Volkovos poelgis padarė didžiulį įspūdį į Šiaulius užsukusiam Lietuvoje žinomam vyno kultūros temomis paskaitas skaitančiam Domininkui Veličkai. Jo žodžiais, šis poelgis Šiaulius jo akyse taip pakėlė, kad įsimins visam likusiam gyvenimui. Ir pasvarstė: įdomu, ar kitame mieste jo nesėkmė būtų taip sėkmingai pasibaigusi, praneša Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Vyras į Šiaulius atvyko vienos kavinės kvietimu ir prieš čia numatytą vakaro renginį nutarė pasivaikščioti po miestą. Vienoje parduotuvėje panoręs atsiskaityti už perkamą prekę, vyras vidinėje savo striukės kišenėje neberado piniginės, kurioje buvo pusantro šimto eurų ir įvairūs asmens dokumentai. Vilnietis pamanė, kad ją bus palikęs svečių namuose, kuriuose jis buvo apsistojęs. Kai ir ten piniginės nerado, susinervinusį vyrą užplūdo nerimas – ką dabar daryti: svetimame mieste liko be cento, o prieš akis – renginys, kuriam vesti nuotaikos nebebuvo.

Tuo metu S.Neries gatvėje blaškėsi šiaulietė, pakeliui pas draugę radusi vyrišką piniginę. Joje radusi vyro asmens tapatybės kortelę, ji, ieškodama D.Veličkos užėjo į netoliese esančią kavinę ir jos lankytojų bei gatvės praeivių teiravosi, ar jie nematė praeinančio tokio vyro. Po nesėkmingų paieškų sąžininga moteris rankų nenuleido (o galėjo) ir nutarė eiti į policiją. Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojai ji papasakojo radybų istoriją ir, perdavusi rastąją piniginę, išėjo. Tačiau netoli tenuėjo. Po keleto minučių ji sulaukė tos pačios budėtojos telefono skambučio. Darbuotoja papasakojo, kad pamestosios piniginės savininkas jau surastas, yra atėjęs jos pasiimti ir labai nori padėkoti sąžiningai ir savo poelgiu jį pradžiuginusiai bei gerą nuotaiką jam sugrąžinusiai moteriai.

Į policijos pastatą grįžusi Liudmila Volkova pasidžiaugė policijos operatyvumu, o vilnietis, nuoširdžiai apkabinęs moterį, dėkojo jai už išgelbėjimą iš keblios situacijos, į kurią buvo patekęs dėl savo neapdairumo – dėdamas piniginę, ją įkišo ne į vidinę striukės kišenę, o prakišo pro šalį ir ji atsidūrė ant žemės.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rimas

Domai, laikas susikaupti... Va ką reiškia vyno degustavimas neklausant verygos!!!...

Anonimas

Durniu laivas

Pranas

Sekantis žingsnis - vedybos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS