A. Zuokas pardavė vyninių verslą | kl.lt

A. ZUOKAS PARDAVĖ VYNINIŲ VERSLĄ

  • 11

Buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas savo vyno parduotuves, pavadintas „Zenoteca“ vardu, pardavė „Vynoteką“ valdančiai bendrovei, skelbia „Delfi“.

Politikas portalui teigė norįs daugiau dėmesio skirti politinei ir visuomeninei veiklai, tačiau neatmetė, kad prie šio verslo dar sugrįš.

„Mes padarėme verslo pardavimą ir susijungimą su stambesne įmone. Kryptis išlieka ta pati, parduotuvės bus tose pačiose vietose, tik veiks po „Vynotekos“ ženklu. Jie pasipildys savo portfelį mūsų vynais“, – delfi.lt apie pokyčius pasakojo A. Zuokas.

„Zenoteca“ parduotuvės veikė sostinės Užupio ir A. Vienuolio gatvėse. Jose prekiauta itališku vynu, taip pat užkandžiais, aliejumi.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Rita

Kažkoks sukritęs veidas,susenęs,ar iš tos laimės didelės ir meilės ??? Pirmoji žmona geriau atrodo,ir protinga- nesiafišuoja .

Ar nenuraus

AZ lietuvių kalbos mokytoja? Tiek laiko skyrė jam išmokyti, o jis... - „Mes PADARĖME verslo pardavimą". Be abejo, prieš tai TURĖJO pokalbį (ar KOMUNIKACIJĄ"?). Ir t.t. Kada bus vieša išpažintis apie praeitos politinės kadencijos nuodėmes ir jų pasmerkimas?

Julija

Gerai įsitaisė girdyklos... Maxsimose pilna kokio nori alkoholio, ir vyno tame tarpe, bet turbūt kiekvienoje Maxsimoje girdyklos veikia...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS