Baikerio nužudymu įtariamojo sutuoktinei pareikšti įtarimai dėl bendrininkavimo | kl.lt

BAIKERIO NUŽUDYMU ĮTARIAMOJO SUTUOKTINEI PAREIKŠTI ĮTARIMAI DĖL BENDRININKAVIMO

  • 4

Ikiteisminiame tyrime dėl galimo baikerio Aivaro Kilkaus nužudymo įtarimai bendrininkavimu pareikšti baikerio Lauryno Baltrūno žmonai Daivai Baltrūnienei.

„Mums įteikė pranešimą apie įtarimą, ji buvo apklausta, šiuo metu yra sulaikyta“, – BNS sakė D. Baltrūnienės advokatas Paulius Jablonskas.

Pasak advokato, D. Baltrūnienė įtarimus dėl bendrininkavimo nužudyme neigia. „Ji yra visiškai nekalta“, – ginamosios poziciją pristatė advokatas.

Pareigūnai baikerio L. Baltrūno sutuoktinę penktadienį išsivežė į apklausą, ji iki šiol sulaikyta.

Vilniaus miesto apylinkės teismas dingusio baikerio nužudymu įtariamam vilniečiui L. Baltrūnui ketvirtadienį dar dviem mėnesiams pratęsė suėmimo terminą. Trakų rajono gyventojas L. Baltrūnas buvo sulaikytas spalio pabaigoje.

Prokuratūra teigia, kad turi mažai vilties, kad prieš du mėnesius dingęs baikeris A. Kilkus yra gyvas. Neseniai įtarimai dėl neteisėto laisvės atėmimo perkvalifikuoti į nužudymą.

Baikeris A. Kilkus spalio 15 dieną, apie 17 val., motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, jo buvimo vieta nėra žinoma. Skelbta, kad spalio 15-osios popietę vyras galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

Pareigūnams rasti A. Kilkaus nepavyko iki šiol, jo paieškos intensyviai vyksta nuolat.

Abu vyrai – baikeriai, L. Baltrūnas yra klubo „MC vorai“ prezidentas, dingusysis taip pat anksčiau priklausė šiam klubui. Advokatai sako, kad iš bylos duomenų nematyti, kad tarp vyrų galėjo kilti konfliktas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Šiaip

Tai sistemą gali daryti ka tik panorėjus ir ta burent ir daro. Jei Baltrūnas spaudimui tiesiogiai nepasiduoda tai sistema imasi daryti spaudima per jo artimuosius (žmoną, vaikai) Ir jei gerai supratau tai vienyntelis pretekstas uždaryti moteri tebuvo kažkokia liemenė ir daugiau nieko.... Kadangi tos vadinamos spalvos yra klubo ir tik klubo nuosavybė o ne asmens jas nešiojančio tai nieko keisto jog asmuo norėjas palikti klubą ta liemene gražino klubui. Taigi tai tiesiog spaudimas Baltrūnui iš sistemos ir daugiau nieko.... Stalinistiniu laiku metodai kaip matome niekur nedingo....

Vile

Jeigu Baltrunas nuo spalio sulaikytas ir suemimo terminas pratestas dar 2 men., reiskia pareiigunai turi kazkokiu irodymu,juk negali sitiek laiko laikyti arestineje, jeigu nieko pries ji neturi.

...

Du baikeriai viena žmona nepasidalijo?..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS