Bare sumuštas dainininkas Alen Chicco: be jokio perspėjimo gavau smūgį į galvą | kl.lt

BARE SUMUŠTAS DAINININKAS ALEN CHICCO: BE JOKIO PERSPĖJIMO GAVAU SMŪGĮ Į GALVĄ

  • 39

„Aš be jokio perspėjimo gavau smūgį į galvą, mano draugė buvo nugriauta ant žemės ir apspardyta“, – pirmadienio popietę feisbuke rašė dainininkas Tomas Alenčikas-Alen Chicco. 

Anot dainininko, šeštadienį jis koncertavo Vilniaus centre. „Kelios valandos po koncerto aš ir mano dvi draugės buvom užpulti bare „Pilėnai“. Aš be jokio perspėjimo gavau smūgį į galvą, mano draugė buvo nugriauta ant žemės ir apspardyta. Ir, žinot, tai nėra baisiausia, nes tokie dalykai atsitinka kasdien ir visame pasaulyje. Baisiausia, kai pamatai, kokie yra abejingi žmonės tam, kas vyksta aplink juos. Baro valdžia ir barmenai net neketino mums padėti ir ačiū, kad atsirado normalių žmonių, kurie padėjo išeiti iš baro ir apgynė mus. Vieninteliai žodžiai iš „Pilėnų“ darbuotojų, kuriuos atsimenu buvo: „Tai ko jūs čia einat?“. Taip pat dar tą vakarą teko girdėti: „Tai ką jūs nežinot, kur einat? Tai juk neonacių baras. Tai ką, 2020. Sveiki atvykę“, – stebisi A. Chicco. 

Dainininkas klausia, ar net jei ir būtų žinoję kur eina, ar jie turi saugotis kažkokių vietų Vilniaus centre, prie savo namų ir pro jas eiti su paslėptais veidais? „Manau ne tam žmogus buvo sutvertas. Na, o jei jūs „Pilėnai“ nepriimat žmonių tokių, kokie jie yra, tai bent užsidėkit ant durų ženklą, kad jūsų baras yra privatu  ir pasisamdykit face control ir dar siūlau pasimokyti, kaip turi būti priimami svečiai ir kokia pagarba yra kiekvienam atėjusiam, nesprendžiant apie jį pagal jo išvaizdą, požiūrį, religiją, lytį, orientaciją ir t.t. O šiaip laukiam viešo atsiprašymo“, – rašo dainininkas.

Portalui susisiekus su baro atstovais, šie atsisakė komentuoti situaciją viešai. „Bandysime susisiekti su juo asmeniškai ir išsiaiškinti situaciją“, – teigė telefonu atsiliepusi moteris.

Visgi po poros valandų baras feisbuke pasidalijo cinišku įrašu. „Oi, oi, oi. Visgi su tokia padaryta reklama šiandien negalime neatsidaryti. Susitinkam nuo 17 val.“, – rašoma įraše.

Anksčiau buvo skelbta, kad baras dirbs tik antradienį.

„Facebook“ nuotr.

GALERIJA

  • Bare sumuštas dainininkas Alen Chicco: be jokio perspėjimo gavau smūgį į galvą
  • Bare sumuštas dainininkas Alen Chicco: be jokio perspėjimo gavau smūgį į galvą
"Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (39)

Anonimas

Tie pidai nusibodo normaliems tai ir varo juos lauk,kad neužkrėstu aids ar netvirkintu jaunimo.Ką norėjo tą ir gavo tegul neišsidirbinėja.

Agne

Muzika kurk normalia o ne jibaniska suda mzuikos neturi ir bando primest kieta

saule

gerai padare maziau issidirbines ciko
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS