Kriminalinis „serialas“ tęsiasi: chuliganams vėl užkliuvo vaivorykštės spalvų perėja | kl.lt

KRIMINALINIS „SERIALAS“ TĘSIASI: CHULIGANAMS VĖL UŽKLIUVO VAIVORYKŠTĖS SPALVŲ PERĖJA

  • 40

Socialiniuose tinkluose vėl pasidalyta informacija ir nuotraukomis apie jau ne pirmą kartą vandalų suniokotą vaivorykštės spalvų perėją Vilniuje.

Pirmadienį, liepos 10 dieną, Pylimo gatvėje esanti vaivorykštės spalvų perėja buvo išpiešta ne svastikos ženklais kaip praėjusį šeštadienį, o tiesiog užpaišyta dažais. 

Portalui diena.lt Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė spaudai Julija Samorokovskaja teigė, kad dėl pastarojo incidento policija pranešimo negavo. Tačiau vandalizmo pasekmės buvo užfiksuotos per vaizdo stebėjimo kameras.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai nufotografavo užpaišytą perėją. Įvykio aplinkybės tikslinamos, tyrimas dar nepradėtas. Kas šio incidento kaltininkas, kol kas duomenų nėra.

Pasak policijos atstovės spaudai, vienokia atsakomybė gresia už nupieštus svastikos ženklus ir visai kitokia už tiesiog dažais užpaišytą perėją.

„Tai priklausys nuo to, kaip bus traktuojamas pastarasis įvykis“, – teigė J. Samorokovskaja.

Primename, kad prieš savaitę, po sostinėje vykusių „Vilnius Pride“ eitynių, 47-erių vyras šią perėją buvo uždažęs pilkais dažais.

Rašyti komentarą
Komentarai (40)

?

o kodel negaudomi perejas terliojantys siknakrusiai?

Kam

Kam terlioti ta gatve dadekit viena spalva ir tegul buna vaivorykste

skelbiama akcija

Numozok peredastų vėliavą pėsčiųjų perėjoje ir nebūsi nei chuliganu,nei vandalu ir pagaliau nei tos kojomis trypiamos ,,vėliavos'' niekintoju.Policija nematys to,,menininko'' kaip nematė ir provokatoriaus,kuris maišą akmenų atitempė į aikštę prie seimo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS