Dar viena sėkminga sostinės kriminalistų operacija – aptiko penkiolika kilogramų kanapių | kl.lt

DAR VIENA SĖKMINGA SOSTINĖS KRIMINALISTŲ OPERACIJA – APTIKO PENKIOLIKA KILOGRAMŲ KANAPIŲ

  • 3

Sostinės pareigūnai iš nelegalios apyvartos išėmė penkiolika kilogramų kanapių, dėl nusikaltimų sulaikyti trys asmenys, antradienį pranešė Vilniaus policija.

Pasak pareigūnų, kanapių vertė juodojoje rinkoje siekia apie 150 tūkst. eurų.

Policijos teigimu, dviem įtariamiesiems teismas skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą, trečiajam – intensyvią priežiūrą.

Gruodžio mėnesį realizuotas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu ir jų kontrabandos buvo pradėtas po to, kai policijos pareigūnai gavo duomenų, kad asmuo, gyvenantis už Vilniaus apskrities ribų, organizuoja narkotinių ir psichotropinių medžiagų labai dideliais kiekiais kontrabandą į Lietuvą.

„Tyrimo metu buvo nustatytas tolimųjų reisų vilkiko vairuotojas, kuris, užsiimdamas krovinių pervežimais iš Europos Sąjungos šalių, tuo pačiu atgabendavo ir narkotinių medžiagų. Vilkiko vairuotojas pasirūpindavo, kad jo kelionės maršrutas būtinai driektųsi per Ispanijos Karalystę“, – pažymi pareigūnai.

 

 

Anot policijos, 2022 metų gruodžio mėnesio pradžioje vilkikas, vairuojamas vieno asmens, kirtęs Lenkijos-Lietuvos sieną, atvyko į Vilnių. Sostinėje jis atliko prekių išvežiojimą ir jų paskirstymą.

„Galiausiai vairuotojas sustojo įmonės aikštelėje, kur perdavė labai didelį narkotinės medžiagos – kanapių, kiekį jų pasiimti atvykusiam vaikinui“, – rašoma pranešime.

Policijos teigimu, narkotikus atsiėmęs asmuo, sprukdamas automobiliu, pakeliui atsitrenkė į stovintį automobilį, jį apgadino ir įvažiavęs į namo kiemą, paliko automobilį su jame buvusiomis narkotinėmis medžiagomis, pabėgęs užsirakino bute.

Pareigūnams jį sulaikius ir gyvenamojoje vietoje bei naudojamame automobilyje atliktus kratas paimta apie dešimt kilogramų kanapių.

Tuo pačiu metu buvo sulaikyti ir vilkiko vairuotojas bei dar vienas asmuo, atvykęs pasiimti narkotinių medžiagų. Sostinės policija nurodo, jog sulaikius nurodytus asmenis kratų metu rasta apie penki kilogramai kanapių.

GALERIJA

  • Dar viena sėkminga sostinės kriminalistų operacija – aptiko penkiolika kilogramų kanapių
  • Dar viena sėkminga sostinės kriminalistų operacija – aptiko penkiolika kilogramų kanapių
  • Dar viena sėkminga sostinės kriminalistų operacija – aptiko penkiolika kilogramų kanapių
  • Dar viena sėkminga sostinės kriminalistų operacija – aptiko penkiolika kilogramų kanapių
Lietuvos policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

nesekmė

ruošėsi legaliai apyvartai ,deja nesulaukė "laisvės " partijos stumiamo įstatymo,tad teks pasitenkinti legalia nelaisve

Laisviečiai

visiškai nedirba..! Kiek galima laukti..? Greičiau įteisinkite narkotikus..:-)))

Kur

pardavines? Pirkciau simtgrami...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS