Sulaikytas „alfa vyras“: „fotografas“ apsvaigindavo merginas ir prievartaudavo | kl.lt

SULAIKYTAS „ALFA VYRAS“: „FOTOGRAFAS“ APSVAIGINDAVO MERGINAS IR PRIEVARTAUDAVO

  • 8

Teisėsauga suėmė fotografu apsimetusį ir fotomodelio karjerą žadėjusį vyrą, kuris, įtariama, apsvaigindavo merginas ir jas prievartaudavo.

 

Vilniaus policija įtariamąjį identifikuoja kaip 1989 metais gimusį A. A.

Policijos atstovas BNS sakė, kad negali paneigti žiniasklaidos pranešimų, kad sulaikytasis – „alfa vyru“ save vadinantis Airinas Arutiunianas, prisistatinėdavęs fotografu Dovydu.

Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl išžaginimo, nustatė, kad fotografu Dovydu prisistatantis asmuo internete ieškojo merginų, norinčių tapti fotomodeliais.

Pažadėjęs tarptautinę modelio karjerą, jis sutardavo dėl fotosesijos, atsivesdavo merginą į butą Vilniuje, fotografuodavo, o vėliau, galbūt apsvaiginęs nenustatytais preparatais ir pasinaudodamas bejėgiška būkle, lytiškai santykiaudavo prieš nukentėjusiosios valią.

Policija neatskleidžia, kiek nukentėjusiųjų šiuo metu yra nustačiusi.

Bute atlikus kratą aptikta paslėptų vaizdo kamerų. Policijos duomenimis, fotosesijų nuotraukos ir paslėptomis kameromis padaryti vaizdo įrašai galbūt buvo naudojami nusikalstamiems tikslams.

Minėtasis „fotografas“ liepos 10 dieną nustatytas ir sulaikytas. Jam paskirta kardomoji priemonė suėmimas iki rugpjūčio 12 dienos.

Turima duomenų, kad panašiomis aplinkybėmis nukentėjusių merginų gali būti daugiau nei šiuo metu žinoma policijai.

Pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, nukentėjusius panašiomis aplinkybėmis ir nesikreipusius į teisėsaugą ar žinančius nukentėjusių moterų bei merginų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Ricardas Caras

Tu papuolei nenusiprausi visa likusi savo meslina gyvenima pasiprasyk pas nuskriaustuosius ten tavo vieta nuslepsi suzinos ir tapsi BATA PATELE

Is kino filmu..

Prisiziuri visokiu filmu,o paskui patys ta pati daro,tai nesveiki vyrai,nes kitaip jie negali atlykti lytinio akto,tik per prievarta,tai jau ligoniai.Bet sis vyras ,kai papuls i kaliuze,pajus ka reiskia prievartauti,kaliniai nepagaili tokiu.Bet ir mergu protas,juj visur rasoma..netykekite siais laikais nieko,tik patys save.Bet ir priviso visokiu iskrypeliu.

:(

kodel pačios kaltos? Juk fotosesija buvo dėl modelio karjeros. O jis jas apsvaigindavo ir prievartaudavo. Tai kodel pačios kaltos? Tikiuosi, pats neturi vaikų, nes turbūt juos dėl visko kaltintum irgi, jei kas atsitiktų. Jei koks iškrypėlis apgauna jaunas, naivias merginas, kaip jos gali būti pačios kaltos? Gal čia jums koks Arabu kraštas, kad už išprievartavimus reikia aukas karti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS