E. Dragūno advokatas atskleidė daugiau detalių apie atlikėjo sulaikymą | kl.lt

E. DRAGŪNO ADVOKATAS ATSKLEIDĖ DAUGIAU DETALIŲ APIE ATLIKĖJO SULAIKYMĄ

  • 47

Paskutinės vasaros dienos pavakarę Vilniuje sustabdžius automobilį pareigūnams pasipriešinęs skandalingasis SEL lyderis Egidijus Dragūnas antradienio popietę po apklausos turėtų būti išleistas iš areštinės, kurioje praleido naktį. Jo advokatas papasakojo daugiau detalių, kas įvyko pirmadienio vakarą.

„Žmogus jaučiasi visiškai normaliai, nes jis visiškai niekuo dėtas. Kiek aš girdėjau iš Egidijaus Dragūno, pareigūnai elgėsi neteisingai“, – tiesioginėje tv3.lt transliacijoje sakė atlikėjui byloje atstovaujantis garsus advokatas Adomas Liutvinskas, ne pirmą kartą gelbėjęs jam sprendžiant ankstesnius nemalonumus, į kuriuos jis vis įsipainioja.

Paklaustas, dėl ko pirmadienį dainininkas buvo sustabdytas, o vėliau ir sulaikytas pareigūnų, advokatas žurnalistams teigė, jog rašoma, kad atlikėjas rankose laikė mobilųjį telefoną. 

„Jis sakė: „gali būti, gal ir laikiau tą telefoną arba piniginę – nežinau, ką aš ten laikiau, bet pamačiau, kad prasilenkė ekipažas ir supratau, kad mane stabdys“. Priėjo pareigūnas be kaukės, Egidijus atidarė langą ir sakė: „Užsidėkite kaukę“. Jam sako: „mums nereikia“. Kadangi pareigūnams kilo įtarimas, kad jis gali būti neblaivus, jam liepė išlipti. Jis sako: „kodėl aš turiu lipti?“ ir prasidėjo...“, – tv3.lt vaizdo reportaže pasakojo A. Liutvinskas.

Primename, kad rugpjūčio 31 d. apie 17.15 val. Vilniuje, Upės gatvėje, policijos pareigūnai sustabdė E. Dragūno automobilį „Bentley“.

Skandalingasis atlikėjas nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų. 

Kaip rašoma Vilniaus apskr. VPK suvestinėje, jis priešindamasis rankomis ir kojomis sulaikomas sudavė keletą smūgių policijos pareigūnams.

Po pastarųjų veiksmų pareigūnams panaudojus ašarines dujas E. Dragūnas buvo  uždarytas į areštinę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui.

Už tai numatoma baudžiamoji atsakomybė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (47)

Edvardas

Tolimųjų reisų 30 metu, iš vis 40 metu. Jis ne vairuotojas o debilas. Vyras pripazyntum savo kaltę,o jis nori pasyrodit kad kietas, o advokatas dirba už pinigus.

Bbb

Būtų su senute audi, niekas nestabdytų. Kitas variantas, kodėl liepiama buvo lipti iš automobilio??? Nuo kada tokia tvarka, jei mentai sumąstė, kad jiems pasirodė??? Nemėgstu draguno, bet aš už tiesą ir nesvarbu, kieno ji pusėje.

Gerbejas

Sielai,nusipirk pirma golfiuka tai galėsi telefonu kalbėt ir simgrami padaryt ,tikrai nieks nestabdys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS